Danske Nickie om sit møde med Stetoskopmanden: Han var så charmerende - indtil jeg var alene med ham

Tidligere i denne uge snakkede Dagens.dk med den unge svensker Louise Gren, som advarede svenske piger mod den notoriske danske sex-krænker MCP.

MCP er i medierne blevet kendt som ‘Stetoskopmanden’, på grund af sine usædvanlige metoder, som i stort set alle kendte tilfælde har involveret et stetoskop.

LÆS OGSÅ: Louise advarer mod stetoskopmanden: Vil have sexvideoer fra små piger

For en uge siden blev Stetoskopmanden udvist af Norge for bestandigt efter at have forulempet piger helt ned til 14-års-alderen, og nu har han altså taget sine metoder med sig videre til Sverige.

Men før MP sexkrænkede piger i resten af Skandinavien, huserede han i Danmark, indtil han i august 2013 blev idømt tre måneders fængsel for i alt 27 tilfælde af blufærdighedskrænkelse af unge kvinder og mindreårige piger.

Og hver gang, nye historier om den notoriske sexkrænker kommer frem i medierne, vækker det gyset tilbage hos de mange danske piger, som har stået ansigt til ansigt med MP.

LÆS OGSÅ: Norge udviser dansk sexkrænker for altid

I dag står 25-årige Nickie Sølver fra Viborg frem overfor Dagens.dk og fortæller detaljeret om sit personlige møde med manden, der senere blev kendt som Stetoskopmanden.

Kan du ikke lige holde pause?

For fem år siden arbejdede den dengang 19-årige Nickie Sølver på det populære diskotek Chaplin i Viborg.

En dag dukkede en ung, attraktiv fyr op, fordi han - i hvert fald ifølge ham selv - arbejdede hos et rejseselskab for unge mennesker. Selskabet havde startet en konkurrence sammen med det nu nedlagte diskotek Chaplin, og det stod han for.

Manden fik straks øje på den unge Nickie Sølver. Han fortalte, at han ledte efter piger til nogle forskellige events.

- Jeg tænkte, det lød fedt, og jeg kunne godt bruge lidt ekstra penge. Han skulle bare bruge nogle billeder af mig, hvor jeg havde shorts og top på. Det tænkte jeg ikke videre over, det var jo bare events, siger Nickie Sølver til Dagens.dk.

LÆS OGSÅ: Danmarks værste sexmonstre: Så mange år fik de

MP var en pæn fyr, fortæller hun. Sådan lidt popsmart, og med lidt skæg. Han virkede charmerende. Typen, pigerne hurtigt falder for. Og så var han bare helt vidt overbevisende.

Så billederne fik han. Nogle dage senere kom MP igen hen på diskoteket.

“Kan du ikke lige holde pause?” spurgte han Nickie.

Han ville gerne have, at hun gik med op til sin bil, som var parkeret i en gyde i nærheden. Der var et eller andet ved det, som Nickie følte ikke var, som det skulle være, så hun bad en kammerat om at følge med og holde sig lidt på afstand.

- Da vi kom hen til bilen, løftede jeg trøjen op, så han kunne lytte til mig. Jeg tænkte ikke så meget over det med stetoskopet, for jeg tænkte, at han vel bare skulle vide noget om mit helbred for at se, om jeg kunne bruges, siger Nickie Sølver.

- Men jeg blev ret utryg. Han var meget ivrig og nærgående, og ville have mere af mit tøj af. Det var virkelig ubehageligt.

Vennen, der havde opholdt sig i nærheden, opfangede Nickies signaler og fik hende med tilbage til diskoteket under påskud af, at hendes pause var slut. De aftalte, at de kunne gøre det færdigt en anden dag, hvor de kunne aftale tøjstørrelse. Men derefter holdt Nickie Sølver op med at svare på stetoskopmandens ivrige Facebook-beskeder.

- Jeg var jo ung dengang, og jeg syntes først bare, det hele var så spændende. Men hvordan kunne det ikke være endt, hvis jeg ikke havde sagt fra? Jeg tror ikke, han var stoppet ved stetoskopet, siger Nickie Sølver.

- Jeg tror godt, han ville kunne finde på at tage det helt langt ud. Han ville så gerne røre. Så meget rører lægen ikke engang ved én, når de bruger stetoskop.

Stetoskopmanden bliver aldrig glemt

Nickie Sølver er langt fra den eneste pige i hendes omgangskreds, som endte med at stå ansigt til ansigt med Stetoskopmanden dengang for omkring fem år siden. Hver gang, han igen er i medierne, gløder Facebook-trådene mellem pigerne i Viborg og Skive, som i dag alle er omkring midten af 20’erne. Han bliver aldrig glemt i sit lokalområde.

Nickie Sølver tænker i dag især over MC’s mærkelige dobbelte personlighed. Den charmerende popfyr med det velsmurte snakketøj og det imponerende skæg, som kunne ændre karakter på ét sekund.

- Han virkede så troværdig, og man blev smigret over opmærksomheden. Men så snart, man er på tomandshånd med ham, er han virkelig frastødende. For mig slog det helt klik. Alle faresignaler skreg til mig om, at der var noget galt, siger Nicke Sølver.

- Han er jo én stor omvandrende løgn. Han har sagt til flere piger, at han har en lægeuddannelse, det tror jeg virkelig ikke på. Jeg tror heller ikke, han arbejdede på det der rejseselskab dengang.

For omkring et år siden, da Stetoskopmanden var blevet et navn i medierne, skrev Nickie Sølver for sjov til ham på Facebook igen. Bare for at se, hvad han ville svare.

- Han var der med det samme. Nu påstod han at arbejde et nyt sted, og spurgte, om vi ikke skulle gøre dét færdigt, som vi startede for nogle år siden. Jeg svarede ham selvfølgelig aldrig, fortæller Nickie Sølver.
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip