Dansker holder fast i golftoppen i Sydafrika

Skrevet af admin

09/01/2015

Dagens topnyheder

Den danske golfspiller Lasse Jensen hænger fortsat flot på i toppen af feltet i European Tour-turneringen South African Open.

Jensen gik fredagens runde i 71 slag, et under par, og selv om det var fire slag dårligere end torsdagens præstation, er danskeren foreløbig nummer tre - samme placering, som han startede dagen på.

Han er to slag efter den førende englænder Andy Sullivan og et enkelt efter sydafrikaneren Charl Schwartzel på andenpladsen.

Danskeren, der ikke var en del af den europæiske tour i 2014, leverede en relativt ujævn runde med fem birdies og fire bogeys, men flere af topkonkurrenterne havde en halvdårlig dag, og derfor mænger Jensen sig stadig med de allerbedste.

Senere fredag skal de tre øvrige danske deltagere ud på banen, og alle skal holde tungen lige i munden for at klare finalecuttet.

Såvel Anders Hansen som Søren Hansen og den forsvarende mester, Morten Ørum Madsen, starter dagen lige på kanten til at ryge ud. De skal formentlig levere en runde omkring banens par, hvis de skal slippe videre til weekendens finalerunder.

/ritzau/