Danskere vilde med fræk musical

Der er ikke vrikket en eneste gang med hofterne endnu hos nogen af skuespillerne i den danske opsætning af musicalen "Dirty dancing".

Faktisk sker det først om fire måneder, hvor forestillingen får premiere den 26. februar.

Alligevel har 100.000 danskere allerede flittigt hevet dankortet frem for at sikre sig billetter til den frække forestilling om rigmandsdatteren Frances "Baby" Houseman og hendes danselærer Johnny Castle.

At så mange billetter er solgt i forsalg fire måneder før forestillingen får premiere, er aldrig sket før i Danmark.

Opsætningen af den kendte historie er derfor den hurtigst sælgende musical i Danmark nogensinde.

Vild med dans-stjernen Silas Holst skal spille musicalens mandlige hovedrolle Johnny Castle, og den rutinerede danser deler fuldt ud danskernes begejstring for den populære historie.

-  "Dirty dancing" er den forestilling, jeg har drømt om at spille, siden jeg fik mine første dansesko. At det samtidig bliver den største forestilling rent billetsalgsmæssigt, er simpelthen for vildt. Det bliver et rent drømmeforår for mig, the time of my life måske, siger Silas Holst i en pressemeddelelse.

Den kvindelige hovedrolle i musicalen bliver spillet af skuespillerinden Mathilde Norholt, der tidligere også har deltaget i Vild med dans.

Der er netop sat 30.000 flere billetter til salg til den populære musical.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip