To danskermål sikrer IFK Göteborg bronze og Europa-tur

Der var meget at glæde sig over for IFK Göteborg-spillerne efter mandagens næstsidste kamp i denne sæson i Allsvenskan.

Ikke nok med, at det blev til en 3-0-sejr over Helsingborg. Resultatet betyder samtidig, at holdet er sikker på mindst at få bronze og dermed også er garanteret et europæisk eventyr næste år.

Samtidig kan holdets målfarlige dansker, Lasse Vibe, formentlig også allerede nu glæde sig til at skulle hyldes som ligaens topscorer anno 2014.

Vibe nettede en enkelt gang i kampen og øger dermed sin sæsontotal til 22. Det er fem scoringer mere end David Accam fra netop Helsingborg, og dermed burde Vibe ikke længere kunne hentes.

Også Søren Rieks ville være med i løjerne. Den tidligere Esbjerg-spiller sendte bolden i en flot skruet bue i mål kort efter pausen og lukkede dermed opgøret.

Malmö FF har forlængst sikret sig et nyt mesterskab, og nu er spørgsmålet blot, om det skal blive til sølv eller bronze for IFK Göteborg, der har to point flere end ligaens nummer tre, AIK Stockholm.

Med en sejr over Halmstad i weekends sidste runde vil andenpladsen under alle omstændigheder være sikret.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip