Danskeropgør afblæst i NHL

Hvis Peter Regin og Lars Eller havde set frem til at mødes i NHL i torsdag aften i Chicago, blev aftenen en fuser for de to danske ishockeyspillere.

På grund af sygdom måtte Lars Eller nemlig droppe at stille op for gæsterne fra Montreal, og Peter Regin blev ofret af Chicagos træner Joel Quenneville, som er i færd med at trimme holdet inden slutspillet begynder allerede i næste uge.

Regin har ellers fået masser af ros for sit spil på det seneste, hvor man mener, at han har fundet sin rolle, efter at han kom til Chicago fra New York Islanders i begyndelsen af februar.

Begge hold har forlængst sikret sig pladsen i slutspillet.

Det samme har Frederik Andersens Anaheim Ducks. Den danske målmand lider stadig af hovedpine. Tidligt torsdag morgen stod hans 20-årige amerikanske afløser John Gibson endnu en god kamp, da Anaheim vandt 5-2 over San Jose Sharks. Danskeren meldes i bedring.

Mikkel Bødkers Phoenix er stadig i kapløb med Dallas om den sidste slutspilsplads i Western Conference. Natten til torsdag misbrugte Dallas en lille matchbold ved at tabe 1-3 hjemme til Columbus.

Dallas har to point mere end Phoenix, men for en kamp mere. De to hold mødes i sidste spillerunde i Dallas på søndag. Forinden spiller Phoenix torsdag mod Nashville og lørdag i San José.

Hvis Mikkel Bødker misser slutspillet, kan han formentlig spille VM for Danmark.

Ishockeyspillere i Detroit kan være nogenlunde sikre på at ramme slutspillet hvert eneste år. Natten til torsdag sikrede Detroit sig pladsen i slutspillet for 23. år i træk. Det var nok for holdet at få et point for overtidsnederlaget til Pittburgh.

/ritzau/

 

Dagens Gossip