Datatilsynet overdrager Aller-sag til politiet

Aller slipper tilsyneladende ikke af krogen, selvom Datatilsynet har droppet sin undersøgelse af ugebladet Se og Hørs overvågning af kendte og kongelige via en kilde i Nets.

Selvom DR torsdag skrev, at Datatilsynet stoppede med sin undersøgelse af sagen, fordi Aller ikke vil udtale sig i sagen, så skriver Politiken fredag, at Datatilsynet i stedet har overdraget sagen til Politiet.

- Der er tale om en udvidelse af sagen i forhold til tidligere. Datatilsynet har fremsendt os sagen, vi kigger på den og vurderer den sammen med vore jurister, siger Bent Isager-Nielsen, efterforskningschef ved Københavns Vestegns Politi, til Politiken.

Udvidelsen består i, at undersøgelsen nu ikke kun omfatter Se og Hørs brug af kreditkortoplysningerne, men også registreret dem i en database.

Medier kan via en særlov ifølge Politiken blive undtaget fra persondataloven, men det kræver, at de aktivt anmelder deres såkaldte redaktionelle databaser til Datatilsynet. Og det har Se og Hør ikke gjort ifølge avisen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip