David Nielsen efter første sejr: Stærk præstation

Oprykkerne fra Lyngby har fået en god start som Superligaklub i den nye sæson, og søndag eftermiddag hentede klubben sæsonens første sejr, da det ude mod Sønderjyske blev til en smal 1-0-sejr.

Cheftræner David Nielsen glædede sig efter kampen over sæsonens første sejr, og han var tilfreds med de fleste facetter i spillet.

- Vores præstation i sidste weekend mod OB var god, og vi spillede helt fantastisk. I dag er vi lidt mere kompakte og disciplinerede rent offensivt og prøver at tage de muligheder, der byder sig.

Lyngby-træneren var i det store hele imponeret af sine spillers indsats.

- En stor cadeau til mine spillere og min stab. Vi er der, hvor vi kan matche niveauet. Vi er fysisk klar, og sidst, men ikke mindst, så kan vi spille lidt andet fodbold, end et normalt oprykkerhold kan gøre. Det håber vi over en lang sæson kan blive til vores styrke.

- Vi er super godt tilfredse. Vi får tre point på udebane og slår Sønderjyske, som vandt sølv i sidste sæson. Det er vi rigtig godt tilfredse med, og måden vi gør det på, er stærk.

Med fire point i tre kampe har Lyngby fået en flot start på sæsonen, og ifølge cheftræneren giver det ro som oprykkerhold.

- I dag rammer vi endnu en god præstation. Vores præstation og måden vi spiller på, giver os den ro. Det giver os også det håb om, at vores måde at gøre det på også kan lade sig gøre i Superligaen.

Næste opgave for David Nielsens mandskab er på fredag, hvor oprykkerkollegerne fra Silkeborg tager imod.

Cheftræneren mener, at de kongeblå kan tage flere ting med sig fra Sønderjyske-kampen.

- Vi kan bruge vores præstation med videre. Vi spiller en rigtig god fodboldkamp, og det er det, vi skal bruge. Den følelse, som spillerne har inde på banen, og den ro og det mod, de har til at spille, det er vigtigt, at vi fortsætter med det. Det er nøglen for os.

/ritzau/

 

Dagens Gossip