Davis Cup-vinder: Serbien lod Ferrari stå i garagen

Tennisspilleren Radek Stepanek førte søndag aften Tjekkiet til en samlet sejr i Davis Cup-finalen over Serbien. Tjekkerne vandt med 3-2 i kampe.

Men serberne dummede sig undervejs og kostede desuden Radek Stepanek 10 euro i et væddemål.

For Radek Stepanek var overrasket over, at Serbien droppede at spille med verdenstoeren Novak Djokovic i lørdagens doublekamp. Det blev afgørende, da Tjekkiet vandt doublen.

- Det var ligesom, hvis de havde efterladt en Ferrari i garagen. Og det kostede mig 10 euro, for jeg tabte et væddemål. Jeg var sikker på, at han spillede, siger Radek Stepanek ifølge nyhedsbureauet AFP.

Novak Djokovic vandt begge sine singlekampe fredag og søndag uden at tabe et eneste sæt mod henholdsvis Radek Stepanek og Tomas Berdych, der ligger nummer syv i verden.

Djokovic sad over i nøglekampen lørdag, hvor Berdych og Stepanek overbevisende slog Ilija Bozoljac og Nenad Zimonjic i doublen.

Det skulle vise sig at være en afgørende beslutning, fordi Tjekkiet også vandt begge singlekampe over reserven og lavt rangerende Dusan Lajovic, der blev udtaget på grund af flere afbud.

/ritzau/

 

Dagens Gossip