DBU udpeger ny kommunikationschef

DBU har sat navn på sin nye kommunikationschef.

Det bliver 43-årige Jakob Høyer, skriver DBU på sin hjemmeside tirsdag.

Han kommer fra en stilling som partner og direktør i kommunikationsbureauet LEAD og har tidligere været både politisk rådgiver i Kulturministeriet, chefredaktør for MetroXpress og kommunikationsdirektør i DSB.

Erfaringen med politik, ledelse og kommunikation var afgørende i valget mellem hele 76 forskellige ansøgninger, fortæller Claus Bretton-Meyer, administrerende direktør i DBU.

- Jeg er meget tilfreds med at kunne tiltrække en så kvalificeret profil som Jakob Høyer til denne nøglestilling i DBU, hvor vi netop har søgt en person med stærk kommunikationsfaglig og ledelsesmæssig baggrund, som også havde erfaring fra det politiske system, siger Claus Bretton-Meyer.

Jakob Høyer kommer til at afløse Lars Berendt, der blev fyret i stillingen i marts efter 22 år på posten. Høyer ser frem til udfordringen.

- DBU agerer i et krydsfelt af forretning, foreningsliv, politik og ledelse, kommunikation og medier.

- Med næsten 400.000 spillere, trænere, dommere og frivillige over hele landet er DBU en vigtig del af det danske samfund og spiller en vigtig rolle i arbejdet med blandt andet sundhed, læring og fællesskab, siger den nyudnævnte kommunikationschef.

I forbindelse med ansættelsen af Jakob Høyer som kommunikationschef er Jacob Wadland blevet udpeget som sous- og pressechef med ansvar for blandt andet mediehåndtering omkring landsholdet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip