DBU udpeger ny kommunikationschef

DBU har sat navn på sin nye kommunikationschef.

Det bliver 43-årige Jakob Høyer, skriver DBU på sin hjemmeside tirsdag.

Han kommer fra en stilling som partner og direktør i kommunikationsbureauet LEAD og har tidligere været både politisk rådgiver i Kulturministeriet, chefredaktør for MetroXpress og kommunikationsdirektør i DSB.

Erfaringen med politik, ledelse og kommunikation var afgørende i valget mellem hele 76 forskellige ansøgninger, fortæller Claus Bretton-Meyer, administrerende direktør i DBU.

- Jeg er meget tilfreds med at kunne tiltrække en så kvalificeret profil som Jakob Høyer til denne nøglestilling i DBU, hvor vi netop har søgt en person med stærk kommunikationsfaglig og ledelsesmæssig baggrund, som også havde erfaring fra det politiske system, siger Claus Bretton-Meyer.

Jakob Høyer kommer til at afløse Lars Berendt, der blev fyret i stillingen i marts efter 22 år på posten. Høyer ser frem til udfordringen.

- DBU agerer i et krydsfelt af forretning, foreningsliv, politik og ledelse, kommunikation og medier.

- Med næsten 400.000 spillere, trænere, dommere og frivillige over hele landet er DBU en vigtig del af det danske samfund og spiller en vigtig rolle i arbejdet med blandt andet sundhed, læring og fællesskab, siger den nyudnævnte kommunikationschef.

I forbindelse med ansættelsen af Jakob Høyer som kommunikationschef er Jacob Wadland blevet udpeget som sous- og pressechef med ansvar for blandt andet mediehåndtering omkring landsholdet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip