De fem mest vanvittige grunde til at folk blev skilt

Nogle gange vokser man fra hinanden i forholdet, eller også har den ene part en affære. Andre gange er det bare fordi, at konen har adopteret over 500 katte.

Det er Huffington Post, der har kigget nærmere på de obskure skilsmisser. Her bringer vi de fem vildeste, skøreste og bizarre grunde til, at folk har søgt om skilsmisse.

1. Han kunne ikke lide filmen “Frozen.”
Nogle gange er det bedst bare at let it go, hvis man ikke kan lide de samme film. Det er i hvert fald, hvad en japansk kvinde gjorde, da hun til sin store forskrækkelse opdagede, at hendes mand ikke kunne lide Disneyfilmen. - Hvis du ikke kan forstå, hvad der gør denne film fantastisk, så er der noget galt med dig som menneske, skulle hun eftersigende have sagt, hvorefter hun anmodede om skilsmisse.

2. Mandens penisprotese knækkede af.
En russisk mand gik til yderligheder, da han blev klar over konens utilfredsheder med hans evner på lagnerne. Han fik nemlig lavet en penisprotese, men da den knækkede af under en omgang ophedet elskov, så var fanden løs for den stakkels mand. - Hun sagde, hun var træt af mine fejlslagne forsøg i sengen, og at hun ville skilles, sagde den nedslåede russer i den forbindelse.

3. Papegøjen afslørede mandens utroskab.
En kinesisk kvinde opdagede mandens utroskab, da parrets papegøje stak ham, da den begyndte at skråle “jeg elsker dig,” “skilsmisse,” og “vær tålmodig.” Efter den afsløring tog konen papegøjen med til skilsmisseadvokaten, hvor hun bad om skilsmisse.

4. Konen adopterede 550 katte.
En israelsk mand havnede i en rigtig kattepine, da hans katteelskende kone adopterede 550 katte. Han kunne ikke sove, fordi der var katte overalt i sengen, og han kunne heller ikke spise, fordi køkkenet var fyldt med katte, som sprang op på bordet og spiste hans mad. Miseren endte i en skilsmisse, da konen nægtede at give afkald på de mange katte.

5. Hun kyssede en hest.
En mand fra Emiraterne lod sig skille fra sin kone, da han opdagede et billede på hendes Facebookprofil, hvor hun kysser sin araberhest. Hun ville ikke undskylde, da hun mente billedet viste hendes kærlighed til araberheste, samt at hun ikke ville være sammen med en mand, der sidestillede at kysse en hest på mulen med utroskab.