De ti bedste ting ved ægteskabssex

Ordet ægteskabssex er noget mange forbinder med en planlagt pligtforestilling uden lidenskab, der finder sted om onsdagen, når børnene er puttet. Måske fordi det også er det billede, film og tv-serier tegner.

Mens fx engangsknald, tilfældig sex og utroskabssex bliver fremstillet som noget, der giver krøllede lagner, sved på panden og street credit.  

Læs også: Vi fantaserer om vores bedste venners kærester 

De to amerikanske kvindelige forfattere Em & Lo, som står bag flere bøger om livet i soveværelset, vil gerne minde folk om, hvorfor ægteskabssex er ikke mindre end fantastisk. Og derfor har EM & Lo for avisen Huffington Post listet hele ti punkter, som illustrerer deres pointe.

1. Du ved, hvor du skal lade din hånd vandre - og hvor du ikke skal. Din partner ved præcis, hvad du kan lide - og hvad du ikke kan - så du skal ikke finde på pæne forklaringer for at slippe for ting, du ikke bryder dig om.

2. Sex kan ske lige præcis, når I vil. Og det behøver ikke tage timer, det kan sagtens være klaret på fem minutter, så I er friske til at stå op tidligt næste morgen. 

3. Sex kan være morsomt. Alle de ting, der gjorde dig bekymret, da du var single og datede, er nu mere underholdende. Fx "skede-prutter" og mislykkede stillinger.

Læs også: 11 personer deler deres mest bizarre sex-oplevelser 

4. Du kan fuldt ud leve dig ind i øjebliket. Du behøver ikke tænke over, om din partner kan lide størrelsen på dine bryster eller din penis eller om din partner nåede klimaks. For I kender hinanden ud og ind.

5. I kan selv bestemme, hvad der er normalt seksuelt for jer. Hvis I kan lide at have sex en gang om måneden, så er det normen for jer. Og hvis I begge sværger til missionærstillingen, så er det, I gør. Eller hvis I vil i svingerklub med naboen.

6. Kinky-sex spiller bedre, når I kender hinanden. Rigtig beskidt sex kræver forhandling, kommunikation og tillid. Når du er gift, burde du have disse ting på plads, så du kan eksperimentere med bondage, fantasier og smerte - uden nogen ender på skadestuen eller i tårer.

7. Følgende ting kan du vinke farvel til, når du bliver gift: kondomer, selvfede partnere der lyver om deres seksuelle fortid og panikken over, om det er en stor bums eller herpes, du har.    

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

8. Chancen for at få orgasme samtidig er større. Jo flere gange du har sex med den samme person - en du elsker og er forbundet med - jo større er chancen for, at I får orgasme samtidig. I kender hinandens timing, kroppe og pirrende punkter.

9. I kan tage hinanden forgivet - ikke at I skal gøre det i tide og utide, men I kan tillade jer at gøre det i ny og næ. Under forudsætning af I har et sundt ægteskab, og I kommunikerer godt og ofte, så vil sex være der, når I har brug for det. Du behøver ikke gøre dig til i byen, konstant barbere benene eller suge maven ind.

10. I kan blive bedre i sengen, hvis I ønsker det. Sex med den samme person igen og igen gør dig bestemt bedre til at have sex med vedkommende. Med andre ord gifte folk har ingen undskyldning for ikke at være sexguder og -gudinder - i deres partners øjne.

 

Dagens Gossip