De unge mødre: Camilla skal giftes i København

Kort efter skilsmissen fra sin mand gennem tre måneder blev 25-årige Camilla Framnes stormende forelsket i den 30-årige håndværker Kevin. Og nu planlæger parret bryllup i Holmens Kirke i København.

Det skriver Realityportalen.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Sidste år i november kunne man i et afsnit af reportageserien "De unge mødre" opleve, hvordan københavnerknægten Kevin tog fusen på nordjyden Camilla, da han friede til hende, mens hun holdt foredrag om sit store vægttab.

Den meget rørte unge mor var ikke i tvivl om, hvad hun skulle svare - og det blev et stort ja.

LÆS OGSÅ: Kæresten friede til Camilla Framnes fra De Unge Mødre i Sønderborg

Her et lille år efter Kevin, som arbejder som blikkenslager, var på knæ, har parret kastet sig over bryllupsforberedelserne.

I den forbindelse har Kevin ønsket, at den store dag skal foregå i Holmens Kirke.

- Kevin er døbt i Holmens Kirke og har altid haft en drøm om at blive gift der. Vi vil gerne have et meget intimt bryllup, men der skal bestemt ikke mangle noget, har Camilla tidligere udtalt til bt.dk.

LÆS OGSÅ: Derfor er Malou Stella, som hun er: Far drak, mor var på piller og stedfar var psykisk syg

Eftersom Camilla allerede har taget turen op ad kirkegulvet en gang, er hun meget opmærksom på, at Kevins ønsker bliver til virkelighed.

Camillas to sønner og Kevins datter skal være brudebørn til brylluppet. For tiden arbejder Camilla på at smide de sidste overflødige kilo, så hun kan passe den hvide brudekjole, oplyser Realityportalen.dk 

Tilbage i september 2011 blev Camilla gift med faren til hendes ældste søn, Christian Olsen, men forholdet gik hurtigt i stykker, og parret blev skilt efter et par måneder. Ifølge Camilla blev hun både mobbet og fysisk forulempet af sin eks-mand.

Kevin har datteren Amalie på to og et halvt år, mens Camilla har sønnerne Oliver og Sebastian fra to forskellige forhold.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip