De unge mødre: Katherina og Peter er blevet gift

I fredags ringede klokkerne for kæresteparret Katherina og Peter Søborg, som har dannet par de sidste par år.

Siden 2012 har 27-årige Katherina og 29-årige Peter, som er kendt for deres medvirken i reportageserien De unge Mødre på Kanal 5, været forlovet. Og i fredags den 13. december valgte parret at tage skridtet videre på rådhuset.

- Vi blev gift, fordi vi elsker hinanden, og datoen blev Luciadag 2013, da Katherinas mormor fyldte 70 år, forklarer den nygifte Peter til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Dagen forløb godt, trods sygdom fra Katherina og Alexzanders side. Men vi blev da gift alligevel.

LÆS OGSÅ: Katherina fra De unge mødre har kontakt med sønnen igen

Parret er rigtig glade for, at de tog beslutningen om at blive gift, og de nyder den nye tilværelse som mand og kone i Vejle.

- Vi indrømmer gerne, at vi begge holder af at omtale hinanden som mand og kone. Der ligger også en vis stolthed i at have dørskilt med vores nye fælles efternavn på døren, som er “familien Søborg”, siger Peter til realityportalen.

En række glade begivenheder udover brylluppet står i kø hos familien Søborg, som tæller mor, far, syv-årige Mikkel (Katherinas søn fra et tidligere forhold), otte-årige Lucas (Peters søn fra et tidligere forhold) og en fælles søn.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

- December er i år en måned, vi fejrer på flere forskellige grundlag. Jeg er blevet forfremmet til souschef. Katherina venter vores andet fælles barn. Vi er blevet gift. Mikkel og Lucas fylder henholdsvis 8- og 9 år i december, og så er der selvfølgelig julen i sig selv, som børnene glæder sig til, forklarer Peter.

I år er det femte gang, at Katherina og Peter holder jul sammen, og det skal holdes hos Katherinas familie.

Peter Søborg var i de første afsnit af De unge mødre kæreste med Christina Brodersen, som han har sønnen Lucas med. Katherina har udover Mikkel en mindre søn, Mikas, som bor hos faren.

 

Dagens Gossip