De unge mødre: Natascha Linea har født - mister måske barnet idag

Skrevet af Sol Stoffregen

|

20/08/2013

Dagens topnyheder

Mellem natten til torsdag og fredag fik 18-årige Natascha Linea fra reportageserien "De unge mødre" veer, og fredag morgen kom en lille pige til verden, fortæller Se og Hør.

Midt i Natascha Linea og kæresten Bents store lykke over det nye familiemedlem, lurer Odense Kommune, som i dag afgør om og eventuelt hvornår den nyfødte pige skal tvangsfjernes.

LÆS OGSÅDe unge mødre: Baby skal fjernes - "mor er ikke klog nok"

Den nybagte mor og far er stadig på hospitalet sammen med deres datter, som vejer 2.505 gram og måler 47 centimeter. Idag har parret tænkt sig at nyde datteren, indtil kommunens svar kommer. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær

På facebook er lykønskningerne væltet ind til den unge mor, som takker for beskederne og lover, at hun nok snart skal svare tilbage.

Hele sagen om Natascha Linea og hendes baby har længe været omgivet af usikkerhed. Først lød beskeden fra Otterup Kommune, at barnet skulle fjernes et par timer efter fødslen, siden vurderede Odense Kommune, at tvangsfjernelsen først skulle ske efter fire dage. Og nu er Odense Kommune igen gået i tænkeboks og har lovet det meget spændte par besked i dag.