De unge mødre: Nu er Nanna single igen

I lørdags kunne Nanna Eliasen fra De unge mødre fejre et-årsdag med sin meget omdiskuterede kæreste, Janus Dahl. Men det blev ikke en romantisk begivenhed. Den dag valgte parret nemlig at gå fra hinanden.

Vi var enige om det, og jeg har intet dårligt at sige om Janus. Hverdagen kom bare til at fylde for meget, uden vi opdagede det i tide, siger Nanna ærligt, da hun fortæller om baggrunden for bruddet til Ude og Hjemme.

Selv er hun selvfølgelig trist over, at kærligheden ikke holdt. For det var stor kærlighed i lang tid, selvom parret skulle læse mange hårde og fordømmende kommentarer om Janus på grund af hans kriminelle fortid. Men det slog ikke Nanna ud, da hun gjorde forholdet til Janus officielt.

Har aldrig været så forelsket
- Jeg har aldrig nogensinde været så forelsket. Han kom ind mit liv på det helt rigtige tidspunkt og slog benene fuldstændig væk under mig. Jeg er stadig dybt taknemmelig for alt det, han har gjort for mig. 

Han har givet mig troen på mig selv, løftet mig op og ladet mig blomstre. Jeg har været igennem en vild udvikling med ham, siger Nanna, som heller aldrig vil glemme Janus for hans støtte under hendes opslidende kampe om datteren mod hendes ekskæreste Ditlev.

Ditlev forklarer, hvorfor han meldte Nanna Eliasen til kommunen.

Datteren Malucca er netop blevet to år, og hendes reaktion på bruddet med Janus har indtil nu været det sværeste for Nanna.

Malucca kalder på ham
- Hun har gået rundt og kaldt på ham. Det gjorde mig rigtig ked af det, og jeg tænkte: Hvorfor kunne vi ikke finde ud af det?

Men det kunne de ikke. I januar startede Nanna med at arbejde fuld tid ved et internetfirma, der sælger skønhedsprodukter. Hun elsker sit arbejde, men det kom til at koste på hjemmefronten.

- Før havde vi altid hinanden, og vi var rigtig gode til at tale sammen. Men da jeg startede med at arbejde, mistede jeg nok mit overskud, for jeg skulle jo også være mor, når jeg havde fri. Janus har ellers gjort, hvad han kunne for at støtte og aflaste mig, men til sidst gik der nok for meget hr. og fru Danmark i det, og så gled det lidt ud i sandet, sukker 23årige Nanna, som er helt sikker på, at forholdet er helt slut.

Nanna Eliasen og Janus fik lavet en  kærestetatoveringer.

En ny mand skal være under 30 år
Nu skal det kun være hende og Malucca. Hvis der engang skal en ny mand ind i hendes liv, har hun et helt nyt mål: Han skal modsat hendes eks-kærester være under 30 år.
- Når der er stor aldersforskel, kommer der hurtigt en ubalance i forholdet. Jeg vil gerne have en på min egen alder, som jeg kan have en fremtid med.

Af Karin Heurlin, udeoghjemme.dk/NewsDesk Aller Media

 

Dagens Gossip