Degraderet Randers FC-målmand skifter til Viborg

Øget konkurrence om pladsen i målet får Peter Friis Jensen til at forlade Randers FC.

Den 26-årige målmand, som var førstevalg gennem det meste af sidste sæson, skifter til Viborg i den næstbedste række.

- Det er selvfølgelig vemodigt at skulle sige farvel efter 11 år i Freja og Randers FC, og jeg har da også tilbragt mange gode år af mit liv her i klubben.

- Men på et eller andet tidspunkt skal vejene jo skilles, og jeg er sikker på, at der venter mig mange nye og spændende udfordringer i Viborg FF, siger Peter Friis Jensen til Randers FC's hjemmeside.

For nylig hentede Randers FC svenskeren Karl-Johan Johnsson i den hollandske klub Nijmegen.

Derfor giver et skifte også mening for Peter Friis Jensen, vurderer Randers-træner Colin Todd.

- Jeg vil gerne takke Peter for hans indsats i forrige sæson, hvor han opnåede 23 kampe i Superligaen. På den måde etablerede han sig så meget, at andre klubber bed mærke i ham.

- Vi har fået en ny målmand i Kalle Johnsson, og det ville måske være svært for Peter at sikre sig pladsen. Jeg ønsker ham al mulig held og lykke i Viborg, siger Colin Todd.

Randers FC har allerede hentet en erstatning for Peter Friis Jensen.

Klubben har tegnet kontrakt for et år med den 25-årige islandske målmand Ögmundur Kristinsson fra Fram Reykjavik, som for nylig debuterede på Islands A-landshold.

- Ögmundur passer godt ind i vores portefølje af målmænd og vil ligesom de to andre aktuelle førsteholdsmålmænd, Kalle Johnsson og Alexander Nybo, bidrage til en hård, men sund konkurrencesituation på målmandsposten, siger sportschef Peter Christiansen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip