Delaney regner med hård ukrainsk CL-modstand

Heldet var ikke med FC København, da Uefa fredag trak lod til tredje kvalifikationsrunde til Champions League.

Med Dnipro Dnipropetrovsk fik FC København en modstander fra det urohærgede Ukraine og kan samtidig forvente en hård sportslig udfordring mod sidste sæsons nummer to i den ukrainske liga.

- Det er ikke et hold, jeg kender noget til, men jeg tror, det bliver en svær modstander. Russiske og ukrainske hold plejer at være teknisk og fysisk stærke hold, så det bliver ingen nem kamp, siger FC Københavns Thomas Delaney til klubbens hjemmeside.

- Når man møder hold fra en anden kultur, så er det svært. I Skandinavien har vi en spillestil, der er væsentlig anderledes end i Østeuropa, påpeger han.

Første kamp skal spilles på udebane 29.- eller 30. juli, så københavnerne får travlt med at nærstudere Dnipro Dnipropetrovsk.

- Vi har et godt scoutingnetværk, som skal sættes i sving nu, så vi kan komme til at kende alt til vores kommende modstandere i forhold til både deres offensive og defensive strategier, så de ikke kan overraske os, og så vi kan få den bedste forberedelse til at møde dem, siger FCK's assistenttræner Brian Riemer.

Hvis FC København slår de ukrainske vicemestre ud, venter der endnu en kvalifikationsrunde for at komme i Champions Leagues indbringende gruppespil.

/ritzau/

 

Dagens Gossip