Demonstranter lader Ryanair-fly slippe

Demonstranter, som har holdt Ryanairs fly på jorden i Københavns Lufthavn, er taget hjem, oplyser de til Ritzau. Ifølge lufthavnen kan Ryanair nu lette.

- Vi forlod området for ti minutter siden af hensyn til passagerne, fortæller en af talspersonerne for demonstranterne i lufthavnen, Jane Larsen, til Ritzau klokken 18:10.

- Vi har fået udtrykt vores bekymring, og jeg synes, at vi har fået sagt pænt goddag og velkommen til Danmark til Ryanair, tilføjer Jane Larsen, som understreger, at demonstranterne har fulgt lufthavnens sikkerhedsanvisninger.

- Vi har holdt os på den rigtige side af den sikkerhedslinje, der omgiver standpladsen, men brændstofmanden mente altså ikke, at det var sikkert at tanke op, siger Jane Larsen.

Hun erkender, at det var en usædvanlig situation, at så mange var samlet omkring flyet.

Ifølge Jane Larsen var de omkring 60 personer, som samledes omkring Ryanairs fly. Alle demonstranter er ansat i lufthavnen i forskellige funktioner.

Københavns Politi bekræfter, at demonstranterne har forladt lufthavnen.

Pressechef hos Københavns Lufthavne Søren Hedegaard Nielsen oplyser til Ritzau, at flyet fra Ryanair, der skulle være lettet klokken 15:30 onsdag, snart ventes at være på vingerne.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip