Den 11-årige dreng, der skød en sjælden albinohjort, får dødstrusler

Billederne af en 11-årig dreng, som stolt viser sit jagtbytte frem, er de seneste dage gået viralt.

Den unge Gavin Dingman bor i Howell i Michigan. Hans seneste jagttrofæ var en sjælden albinohjort, som han havde nedlagt med sin jagtbue.

Drengen blev kontaktet af alverdens jagtmagasiner, og var umådeligt stolt af sit seneste bytte. Men nu har historien om Gavin Dingman og albinohjorten taget en uventet drejning.

Det skriver Patch.com.

LÆS OGSÅ: 11-årig dræber ekstremt sjælden albinohjort med sin bue

Efter at billederne af det døde dyr og den stolte dreng begyndte at tage runder på de sociale medier, har Gavin Dingman angiveligt modtaget flere dødstrusler.

Jordan Browne, der står bag en lokal jagtkanal på tv, var en af de første, der offentliggjorde historien om den unge jæger. Han er forbløffet over folks negative reaktioner:

- Jeg var især overrasket over de personlige angreb mod en 11-årig knægt, som de slet ikke kender. Når man ser billedet, ligner han jo en sød dreng, siger Jordan Browne.

Gavin Dingman har angiveligt både fået opbakning og dødstrusler efter historien om albinohjorten.

- En af kommentarerne lød, at nogen burde skyde drengen med en pil, og flere var i samme stil. Der var en masse ignoranter, som rasede mod forældrene for at lade deres barn jage, eller, som de formulerede det, ‘myrde’ ting, siger Jordan Browne til Patch.com.

Ifølge statistikken fødes én ud af 20.000 hjorte som albinoer.

 

Dagens Gossip