Den amerikanske hitmager Bob Crewe er død

Sangeren, sangskriveren og produceren Bob Crewe er død, bekræfter hans familie over for magasinet Rolling Stone.

Crewe, der blev 83 år gammel, stod bag en række verdenskendte hit sammen med bandet The Four Seasons - blandt andet "Big Girls Don't Cry", "Walk Like a Man" og "Rag Doll".

Mest kendt er måske sangen "Can't Take My Eyes Off You", som han var med til at skrive teksten til for Frankie Valli i 1967. Han har også været inde over popsangen "Lady Marmalade" og samarbejdet med det afdøde popikon Michael Jackson.

Crewe døde torsdag i Scarborough i den amerikanske delstat Maine. Ifølge Washington Post mistede han livet som følge af komplikationer i forbindelse med et fald.

Han blev født i New Jersey og kom ind i musikbranchen i begyndelsen af 1950'erne, da han begyndte at skrive sange i fællesskab med Frank Slay.

I 1960'erne producerede og skrev han sammen med Bob Gaudio sange for Frankie Valli og The Four Seasons.

- Bob Crewes tekster har betydet så meget for så mange i så lang tid, og det er svært at forestille sig, at de nogensinde vil blive glemt, siger Frankie Valli og Bob Gaudio i en fælles udtalelse.

/ritzau/dpa

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip