Den lille hund nægter at forlade gadehjørnet af én bestemt årsag: Næsten alle efterlades i tårer, når de hører årsagen

Skrevet af Emil Martesen

43 uger siden

|

20/07/2023
Foto: Privat
Foto: Privat
Den lille hund nægtede at forlade gadehjørnet.

Dagens topnyheder

En uge før Amerikas nationaldag, den 4. juli, dukkede en lille hund ved navn Nugget op på et gadehjørne i Californien og efterlod naboerne forbløffede. 

Nuggets tilsyneladende venten på sin familie ved gadehjørnet fik lokale beboere til at tro, at han var blevet forladt. 

Suzette Hall, grundlæggeren af Logan's Legacy hunderedning, bekræfter mistanken og deler hudløst ærlige ord til The Dodo. 

Her lægger hun ikke skjul på, at han må være blevet forladt på det hjørne: 

“Han må være blevet forladt på det hjørne, for han ventede lige dér på, at hans familie skulle vende tilbage. Han var så håbefuld. Men de dukkede aldrig op”. 

Og uanset hvad der skete i løbet af dagen, vendte Nugget altid tilbage til den samme korsvej. Selv når barmhjertige mennesker forsøgte at redde ham, stak han af, men han blev altid fundet tilbage på sit hjørne om aftenen. 

Men så kom 4. juli, og med den kom fyrværkeri, der ofte kan være skræmmende for dyr. 

Nugget blev forskrækket af lydene og forsøgte at flygte, men hans loyalitet til gadehjørnet var utrolig, og han vendte tilbage efter fyrværkeriet var ovre. 

Efter næsten en uge med Nugget i nabolaget, begyndte han langsomt at indse, at der var hjælpere omkring ham. 

En nabo, der arbejder med herreløse katte, forsøgte at vinde hans tillid, og til sidst indså Nugget, at hun var der for at hjælpe. Han begyndte at besøge hendes lejlighed, hvor han blev mødt med mad og omsorg. 

Nugget havde fundet en ny ven, der var villig til at støtte ham i hans ensomme og forladte situation. Mens han stadig viste sin utrolige loyalitet over for gadehjørnet, begyndte han nu også at søge hjælp og følgeskab hos sin ven. 

Historien om Nugget minder os om, hvor utrolig stærke båndet mellem mennesker og dyr kan være, og hvordan en enkel handling af venlighed kan ændre livet for en lille trofast hund.