Den tre-brystede kvinde var - selvfølgelig - fupmager

Historien om den tre-brystede kvinde virkede for god til at være sand. Og den viser sig da også nu efter al sandsynlighed at være pure opspind.

Kvinden, der kalder sig Jasmine Tridevil, påstår, at hun ved hjælp af hud fra maven og et silikoneimplantat har fået lavet et ekstra bryst. Årsagen skulle være, at hun ønskede en tv-karriere og at være mindre attraktiv for mænd.

Men den amerikanske hjemmeside snopes.com, der af- og bekræfter myter og vandrehistorier, mener at vide, at Jasmine Tridevil i virkeligheden er massøren Alisha Hessler fra Florida.

På Dagens.dk må vi desværre indrømme, at vi hoppede i med begge ben. Læs vores oprindelige historie her.

Alisha Hessler meldte fornyligt noget baggage forsvundet i Tampa International Airpot i Florida. På hendes udfyldte skema skrev hun blandt andet, at baggagen indeholdt en tre-brysts-protese.

Snopes.com har blandt andet fundet links til Alisha Hesslers massage-hjemmeside, hvor et billede af hende har store ligheder med Jasmine Tridevil.

LÆS OGSÅ: Victorias vilde forandring: Jeg vil ligne en oppustelig sexdukke

Ifølge snopes.com stod der tidligere på hendes hjemmeside, at hun var "Leverandør af fupnumre på nettet siden 2014", og at hun havde specialiseret sig i massage for tre-brystede kvinder. Begge dele er dog siden blevet slettet.

Se billeder af Jasmine Tridevil. Alisha Hessler og abmeldelse af tabte brystproteser i galleriet under artiklen.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip