Denne dame sendte en klagemail over sin mand - svaret hun fik er episk

En historie om en kvinde, som sendte en klagemail til sin mand, er gået viralt på Internettet, fortæller Hrtwarming.com. Historien kan desværre ikke bekræftes, men den giver et ret underholdende indblik i ægteskabets luner. Måske er det rent faktisk en fornuftig idé at snakke om problemerne på den her måde. 

Læs de to mails herunder.

Til Teknisk Support.

I fjor opgraderede jeg fra Kæreste 5.0 til Ægtemand 1.0 og pludseligt gik hele systemet meget langsommere - særlig ramt er smykke- og blomsterprogrammerne, som kørte fint under Kæreste 5.0.

Ydermere har jeg opdaget, at Ægtemand 1.0 selv har slette nogle af mine yndlingsprogrammer, såsom Romantik 9.5 og Opmærksomhed 6.5. Det har endda selv installeret nogle programmer, som jeg slet ikke vil have. Blandt andet Champions League 4.5, Playstation 3.7 og Oddset 4.1.

Samtale 8.0 er helt holdt op med at virke og Rengøring 2.1 får hele systemet til at crashe. Jeg har prøvet at køre Brok 9.9, men det hjælper ikke.

Hvad gør jeg?

Mvh
Den Desperate.

 

Og her er svaret, som kom retur.

Kære Desperate

Først skal vi minde om, at Kæreste 5.0 er en underholdningspakke, mens Ægtemand 1.0 er et operativsystem.
Du skal indtaste denne adresse i din browser: Jeg Troede Du Elskede Mig.html og så skal du prøve at downloade Tårer 6.2, hvorefter du opdaterer Skyldfølelse 3.5.
Hvis de programmer virker som de skal, så skulle Ægtemand 1.0 automatisk køre Smykker 4.3 og Blomster 3.2.

Husk dog på, at hvis du kører ovenstående programmer for ofte, så vil det få Ægtemand 1.0 til at starte Gnaven 2.5, Øl 8.7 og Happy Hour 4.3. Vær opmærksom på, at Øl 8.7 er et rigtigt dårligt program, som automatisk vil starte Prutte-demoen og Snorke Højlydt-betaen.

Hvad end du gør, så installer ALDRIG Svigermor 1.0. Den kører en virus i baggrunden, som i sidste ende vil få hele systemet til gå ned. Ydermere, hvis du prøver at reinstallere Kæreste 5.0, som ikke understøttes af systemet, så vil det få hele systemet til at fryse.

I sidste ende, så er Ægtemand 1.0 et ret godt program, men det har begrænset hukommelse og kan ikke lære nye programmer hurtigt. Du kan overveje at købe nogle nye programmer til at understøtte Ægtemand 1.0 - vi anbefaler Madlavning 3.0 og Frækt Undertøj 4.5.

Held og lykke!

 

.

Dagens Gossip