Denne mands hoved sidder omvendt - men han klarer sig bedre end de fleste

Kender du der dage, hvor man bare går rundt med hovedet under armen.

Det har brasilianske Claudio Vieira de Oliveira gjort hele livet, men det er hverken fordi han er distræt eller glemsom.

Det skriver Metro.

LÆS OGSÅ: 12-årig uden hjerne sover stille ind

Claudio Oliviera har medfødt arthogryposis - deformiteter, der er så ekstreme, at lægerne i sin tid rådede hans mor til bare at lade ham dø. Men det nægtede hun, og hele den nu 37 år gamle brasilianers liv har han brugt på at bevise, at moderen tog den helt rigtige beslutning. Han kan alt dét, et normalt menneske kan - og mere til.

- Folk begyndte at sige, “den baby vil dø”, fordi han knap nok kunne trække vejret, da han bev født. Nogen sagde “lad være med at give ham mad, han er jo allerede døende, fortæller Claudio Oliveiras mor.

Men selvom brasilianerens hoved er formet, så han ser alting omvendt, hænger han aldrig med hovedet i en mere overført betydning.

LÆS OGSÅ: Den her baby er sejere end dig - og den er ikke engang blevet født

Han er uddannet regnskabsfører, og er i øvrigt en eftertragtet foredragsholder i hjemlandet.

- Lige siden jeg var barn, har jeg altid elsket at holde mig beskæftiget og arbejde - jeg kan ikke lide at være helt afhængig af andre mennesker, fortæller den 37-årige brasilianer.

- Jeg har lært at tænde tv’et, samle min telefon op, tænde radioen, bruge internettet og min computer - jeg gør det hele selv.

Claudio Oliveiras krop er for deform til, at han kan sidde i en kørestol. Men det er han ligeglad med, for han har lært selv at gå rundt i byen på knæene med et par specialsyede sko.

- Gennem hele mit liv har jeg været i stand til at tilpasse mig resten af verden. Nu ser jeg ikke mig selv som anderledes. Jeg er en helt normal person, fortæller Claudio Oliveira.

 

Dagens Gossip