Denne modige kvindes bikini-billede hyldes på nettet - se her hvorfor

23-årige Bethany Townsend er blevet lidt af en internet-sensation, efter at hun lagde et højst usædvanligt bikini-billede op på sin Facebook-profil.

Den smukke kvinde lider af Chrohns sygdom, som angriber fordøjelsessystemet fra mavesæk til endetarm. Derfor går hun med stomi-pose. Men, ulig mange andre med lignende lidelser, er Bethany Townsend ikke flov over sin ellers så tabubelagte stomi.

Det skriver Metro.

Billedet, hvor hun ses i Mexico færd med at tage sol iført en bikini, der gør posen fuldt synlig, har fået omkring 200.000 likes på Facebook, og over 10.000 kommentarer, efter at hun postede billedet.

- Jeg havde slet ikke forventet sådan en reaktion. Jeg er bare glad for, at det har skabt mere opmærksomhed omkring Chrohns Sygdom, siger den selvudnævnte stomi-model ifølge Metro.

- Hvis jeg kan inspirere eller hjælpe andre i min situation til at få det bedre med deres egen krop, så er jeg rigtig glad, siger hun.

LÆS OGSÅ: Danske plussize-kvinder: Vi er stolte af vores kroppe

Og selvom hun virker meget selvsikker på det halvnøgne Facebook-billede, fortæller hun, at hun selv var rigtig ked af det, dengang hun fik at vide, at hun skulle have en stomi-pose.

I dag giver den 23-årige kvinde sin mand, Ian, en stor del af æren for, at hun har fået så stor selvtillid opbygget omkring sin sygdom.

- Da jeg mødte Ian, viste jeg ham poserne med det  samme, men han ikke så meget som blinkede - jeg følte faktisk, at det var mig, der overreagerede, siger hun.

- Han lærte mig, at jeg bestod af mere end stomiposer, og han opfordrede mig altid til at vise min krop frem.

LÆS OGSÅ: Toiletmyte nummer 1 aflivet

I Danmark er der, ifølge netdoktor.dk, omkring 11.000 personer med stomi.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip