Denne modige kvindes bikini-billede hyldes på nettet - se her hvorfor

23-årige Bethany Townsend er blevet lidt af en internet-sensation, efter at hun lagde et højst usædvanligt bikini-billede op på sin Facebook-profil.

Den smukke kvinde lider af Chrohns sygdom, som angriber fordøjelsessystemet fra mavesæk til endetarm. Derfor går hun med stomi-pose. Men, ulig mange andre med lignende lidelser, er Bethany Townsend ikke flov over sin ellers så tabubelagte stomi.

Det skriver Metro.

Billedet, hvor hun ses i Mexico færd med at tage sol iført en bikini, der gør posen fuldt synlig, har fået omkring 200.000 likes på Facebook, og over 10.000 kommentarer, efter at hun postede billedet.

- Jeg havde slet ikke forventet sådan en reaktion. Jeg er bare glad for, at det har skabt mere opmærksomhed omkring Chrohns Sygdom, siger den selvudnævnte stomi-model ifølge Metro.

- Hvis jeg kan inspirere eller hjælpe andre i min situation til at få det bedre med deres egen krop, så er jeg rigtig glad, siger hun.

LÆS OGSÅ: Danske plussize-kvinder: Vi er stolte af vores kroppe

Og selvom hun virker meget selvsikker på det halvnøgne Facebook-billede, fortæller hun, at hun selv var rigtig ked af det, dengang hun fik at vide, at hun skulle have en stomi-pose.

I dag giver den 23-årige kvinde sin mand, Ian, en stor del af æren for, at hun har fået så stor selvtillid opbygget omkring sin sygdom.

- Da jeg mødte Ian, viste jeg ham poserne med det  samme, men han ikke så meget som blinkede - jeg følte faktisk, at det var mig, der overreagerede, siger hun.

- Han lærte mig, at jeg bestod af mere end stomiposer, og han opfordrede mig altid til at vise min krop frem.

LÆS OGSÅ: Toiletmyte nummer 1 aflivet

I Danmark er der, ifølge netdoktor.dk, omkring 11.000 personer med stomi.

 

 

Dagens Gossip