Deprimeret kvinde ædt af krokodiller

En 65-årig thailandsk kvinde begik selvmord på den mest tragiske måde, man kan forestille sig. Hun hoppede nemlig ned i et bassin, hvor der eftersigende skulle være over 1.000 krokodiller i. Det skriver Bangkok Post.

Selvmordet fandt sted i Samut Prakarn Krokodille Zoo i Bangkok, der ifølge dem selv er verdens største krokodillefarm. På farmen er 100.000 krokodiller fordelt på 121 hektar, hvilket svarer til et område på størrelse med 169 fodboldbaner.

Læs også: Sjældent syn: Her kæmper krokodille mod tre løver

Da politiet ankom til stedet, forsøgte parkens medarbejdere uden held at holde krokodillerne væk fra kvinden ved at vifte med lange kæppe.

Den afdødes søster fortalte efterfølgende, at hun havde været deprimeret i en periode, og at hun ikke havde talt med nogen i flere dage op til selvmordet.

Politiet kunne først endeligt identificere liget dagen efter, da man i lørdags fandt kvindens sygesikringskort i det tre meter dybe krokodillebassin. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip