Derfor skal du være glad for dine små bryster

Skrevet af Aller Media

08/05/2014

Dagens topnyheder

Har du små bryster fra naturens hånd, så kender du sikkert alt til bh’er med fyld, bh-silikoneindlæg, selvsiddende silikone-bh’er og andet, der kan få frontpartiet til at syne af lidt mere. Måske drømmer du endda om at få dine bryster lavet større ved en operation.

Der er dog slet ikke nogen grund til at ønske sig store bryster, hvis du er begavet med nogle små af slagsen. På dating- og parforholdssitet Yourtango.com har man samlet masser af årsager til, hvorfor små bryster bør hyldes.

Se billederne af, hvordan helt almindelige bryster ser ud, på Femina.dk

1) De giver større nydelse

Små bryster er lig med større nydelse. Det var resultatet af en tidligere undersøgelse fra 2011 på universitetet i Wien, hvor en række kvinder fik målt deres følsomhed på brysterne. Det viste sig, at små bryster var 24 procent mere følsomme end de store af slagsen i forhold til at opnå seksuel nydelse.

2) Du tiltrækker økonomisk velstillede mænd

En undersøgelse, som blev udført af psykologerne Viren Swami og Martin Tovée blandt en række mænd, viste, at små bryster i højere grad tiltrækker mænd, som har en stabil økonomi, imens de storbarmede kvinder oftere tiltrækker finansielt ustabile mænd.

3) Du slipper for sexistiske mænd

Det viste sig i en undersøgelse fra University of Westminster, at mænd, der foretrak store bryster, i højere grad var chauvinistiske og anså kvinder for at være ydmyge og svage, end mænd der var tiltrukne af mindre bryster.

Få de enkle  tricks til at holde dine bryster unge og flotte på Femina.dk

4) Du har en bedre kropsholdning

Store bryster er ofte forbundet med mere tyngde foran, og det kan let lede til smerter i ryggen og nakken. Derudover kan det resultere i en dårligere kropsholdning, fordi skuldrene bliver trukket frem både pga. vægten og af psykologiske årsager.

Med små bryster vil du næppe få trang til at trække skuldrene frem for at skjule brysterne mere, og der vil heller ikke være nogen tyngende vægt. Det forklarer Marisa Weiss, der er onkolog med fokus på brystkræft til Yourtango.com

5) Du opdager måske lettere brystkræft

Ifølge onkologen Marisa Weiss så er det oftere lettere at opdage en knude eller forandring i et lille bryst end i et stort. Det giver dig et forspring i forbindelse med brystkræft, hvor du sandsynligvis vil opdage en knude, mens den stadig er lille.

6) Større frihed i tøjvalg og undertøjsvalg

Med små bryster er du ikke hæmmet af at skulle vælge tøj, som dine bryster kan være i. Det kan de som regel altid. Der er heller ikke stor sandsynlighed for, at du vil virke vulgær i en nedringet bluse eller vil have mændenes blikke hængende i kavalergangen.

I bikinigenren har du også rimeligt frit valg og kan gå i de eftertragtede trekantsbikinier såvel som den stropløse af slagsen uden at tænke på, om der er hold på formerne.

Af Lisbeth Madsen, NewsDesk Aller Media.