Derfor skar rapper pikken af

I april måned trak rapperen Andre Johnson forsider, da han skar sin  penis af og hoppede ned fra anden sal fra en bygning i Hollywood.

Rapperen overlevede turen ned fra anden sal, og er kommet til hægterne igen. Nu taler han ud til E! om, hvad der fik ham til at handle, som han gjorde.

- Ja, jeg var på stoffer den nat, men jeg var i fuld kontrol, siger Andre Johnson, der i virkeligheden hedder Christ Bearer.

- Jeg skar den (sin penis, red.) af, fordi den var roden til alle mine problemer. Min løsning på problemet var at indse, at sex er for de dødelige, og at jeg er Gud… Den slags aktiviteter var det, der fik mig i problemer, og jeg er kommet her for at være Gud, siger han til onlinemediet.

I april måned skrev flere nyhedsmedier, at det var lykkedes lægerne at sætte rapperens penis fast igen, men nu fortæller han, at det ikke passer.

-Lægerne kunne ikke reparere noget som helst. Men den lille smule, jeg har, kan stadig blive stiv. Jeg har stadig noget penis, der virker, siger han og fortsætter:

-Det er ikke størrelsen, det er gørelsen. Der er ikke noget mysterium, men de kunne ikke sætte den på igen.

Andre Johnson fortæller desuden, at frigørelsen fra lemmet har fået ham til at føle sig født påny.

Han husker, hvordan han vågnede op på hospitalet og tænkte ‘Wow, jeg er i live. Tak, Gud’.

-Jeg ville jo ikke begå selvmord. Det var bare mit svar til mine dæmoner. De gjorde hvad de kunne for at få mig ned med nakken, men det at være i live bagefter fik mig til at samle mig. Jeg er i live, med eller uden penis, siger Andre Johnson.

 

Dagens Gossip