Derfor smider du aldrig dit skrald i naturen

Nogle “kommer til” at efterlade deres skrald i stedet for at deponere det, hvor det hører til. Men det kan have blodige konsekvenser.

Det viser et billede, som landmanden Charlotte Hansen har lagt op på Facebook.

Billedet er på 21 timer blevet delt mere end 18.500 gange. Det viser en ko, som har følt konsekvenserne af natursvin på egen krop.

Læs også: Fodermester Daniel hitter på nettet: Se hans Medina-musikvideo sammen med køerne

“Det du ser her en en ko der har spist metalsplinter fra fodet. De ender der fordi nogle folk smider øl og sodavand dåser ud af vinduet, de ender så på marken, hvor der skal laves foder til dyrene, de kommer i en snitter og derefter bliver snittet til 100 måske 1000 små knive som nu kan skære koen op indvendig frygtelig smertefuldt. Tænk jer nu lidt om..,” skriver hun på Facebook.

Se hendes opslag nedenfor.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Charlotte Hansen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip