Desperat mor ignoreret af sin søn - så gør hun dette for at få hans opmærksomhed

Teenagere har travlt. Nogle gange så travlt, at de glemmer at ringe til deres mødre.

Ann Pinto McCarney fra Delco i USA tog sociale medier i brug for at få kontakt med sin søn, der tilsyneladende var som sunket i jorden.

Hun lagde en video på Facebook. Den fik hans opmærksomhed - og sidenhen også tusindvis af andres.

- Husker du mig? Jeg er din mor. Jeg fødte dig. Eller det vil sige, jeg var nødt til at få et kejsersnit for at få dig ud. Et stort ar, og det gjorde ondt ad helvede til. Men det er okay. Husker du, at det var mig, der gav dig livet?, lægger hun ud i videoen, der nu er gået viralt.

Sønnen er flyttet til en anden by for at studere og har ikke givet lyd fra sig.

- Når du ligger på dit værelse, tænker du så ‘Wow, gad vide, hvem der gav mig mad i de første 18 år af mit liv?’ Jeg vil ikke prale, men det var mig!, siger hun videre.

Læs også: Undersøgelse viser, at omsorg for børnebørn hjælper med at forhindre demens

Moren er bekymret.

- Måske har du ikke glemt mig. Måske har du glemt, hvordan man bruger en telefon. Ved du hvad… jeg er mor, og det er det mødre gør. De hjælper deres børn med at lære. At gå på potten og køre på cykel. Så det du gør er, at du tager telefonen, du ved, den mor og far købte til dig, og låser telefonen., siger hun.

Hun har også en lille manual til, hvordan han gør.

- Jeg ved, at du ved, hvad koden er, for nogen skriver til deres kæreste hver dag, gør han ikke? Så lås telefonen op. I bunden ser du fire ikoner. Gå til den, der er grøn med et hvidt… rør på. Jeg tror, det hedder rør. Vi plejede at bruge dem i den ældre generation, som stadig havde respekt for vores forældre, siger hun. Se videoen nedenfor.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip