Det er sundt at gøre det du elsker


Mette Skøtt, NewsDesk, Aller MediaI årevis har du siddet foran skærmen i det store fine firma, som sørger godt for din pension, betaler sådan nogenlunde og holder julefest for børnene hvert år i december, og det er goder, du helst ikke vil undvære.

Men du keder dig også jammerligt, og føler du gør vold på dig selv, hver gang du kører dit identitetskort gennem indgangen til jobbet, træder ind og kører op til den plads, der langsomt suger livet ud af dig. 

Har du det sådan, så skynd at find en anden sti, for du får mere ud af livet ved at lave noget, du elsker, skriver Huffington Post

.

Forskere fra Yale School of Management og Swarthmore College har i en periode over 14 år fulgt personer fra de er blevet færdige i skole til de har været på arbejdsmarkedet i en del år, og det står klart at de, der går til deres job med glæder og passion, er mere tilfreds og præsterer samtidig bedre på jobbet. Hvordan ser den perfekte dag ud for en kvinde? 


Flere gode grunde er godt


Studiet viste, at én god grund til at sige ja til et job eller en opgave på jobbet, vil gøre tilfredsheden med det meget bedre. Men ifølge forskerne vil to gode grunde gør dig endnu mere effektiv og glad for dit job:

-Det synes indlysende og utvivlsomt, at hvis folk har to grunde til at gøre noget, så vil de være mere tilbøjelig til at gøre det og gøre det bedre, end hvis de kun har én.Er der for lidt sex i jeres hverdag?


Du vil derfor være meget gladere og bedre til dit job, hvis du oveni dagens opgaver, brænder for det, eller har en særlig grund til at ville kæmpe videre på netop det job.
Har du ikke det, så søg videre. Et sandt kald er vigtigere end bonusser, penge og en god udsigt. 

 

Dagens Gossip