Det siger din sovestilling om dit parforhold

En ny undersøgelse, udgivet af Science Daily, viser, at pars typiske sovestilling er en åben indikator for, hvordan forholdet fungerer.

Det er et hold forskere fra et universitet i Hertfordshire, som har undersøgt 1000 mennesker i parforhold.

LÆS OGSÅ: Ungt par indlagt efter sex i havet: Sad uhjælpeligt sammen på grund af vandets sugeevne

På den måde har de fundet frem til, at de par, som har fysisk kontakt med hinanden, mens de sover, med stor sandsynlighed har et lykkeligere forhold.

94 procent af de par, som rørte hinanden i søvnen, fortalte nemlig, at de var lykkelige, mens det kun gjorde sig gældende for 68 procent af dem, som ikke havde fysisk kontakt.

Desuden, viser undersøgelsen, hænger manglende berøring under søvn direkte sammen med følelsesmæssig afstand mellem parterne i et forhold.

LÆS OGSÅ: De 7 mest oversete trusler mod et parforhold

Ud af de deltagere, der sov mere end et par centimeter væk fra hinanden, var der nemlig kun 66 procent af dem, som kunne rapportere om et lykkeligt forhold.

- Dette er den første undersøgelse, som har set nærmere på parforholdets sovepositioner, og resultatet gør det muligt at lære en hel del om folks personlighed og forhold blot ved at spørge ind til deres sovestilling, siger psykologiprofessor Richard Wiseman, som står bag den nye forskning.

LÆS OGSÅ: 10 tegn på, at du er i et sundt parforhold

42 procent af deltagerne sov med ryggen til deres partner om natten. 31 procent foretrak at sove med ansigtet vendt i samme retning, mens fire procent kunne fortælle, at de sov med ansigterne mod hinanden.

 

Dagens Gossip