Det sker i femte sæson af Game of Thrones

I mere end et år har fans ventet på at finde ud af, hvordan femte sæson af den voldsomt populære tv-serie "Game of Thrones" ville udvikle sig. Nu er ventetiden næsten ovre, for natten mellem den 12. og 13. april får seriens nye sæson premiere på HBO Nordic.

Her fortæller nogle af seriens skuespillere - uden at afsløre for meget - hvad, der kommer til at ske for deres roller:

Nikolaj Coster-Waldau, spiller Jaime Lannister:

- Jeg må ikke sige så meget, men det, jeg synes er interessant, er, at min rejse i femte sæson bliver en overraskelse for både dem, der har læst bøgerne og dem, der ikke har. Det går ikke, som det gør i bogen. Men jeg kan sige, at livet tager en drejning for Jaime.

Iain Glen, spiller Ser Jorah Mormont:

- Jeg kan sige, at min rejse i sæson fem virkelig står i skarp kontrast til den, jeg var på i de første sæsoner. Det bliver en kamp for at finde vejen tilbage i kridthuset hos Daenerys. Ser Jorah er jo både fysisk og følelsesmæssigt langt fra hende. Men det er forfriskende at have en anden historie at fortælle.

Alfie Allen, spiller Theon Greyjoy:

- Uden at sige for meget, så kommer han ikke til at være så ensom mere. Han kommer til at have dialog med karakterer, som man ikke har set ham sammen med før. Og på en meget forskruet måde er der et lys for enden af tunnellen for ham.

John Bradley, spiller Samwell Tarly:

- Manuskriptforfatterne har virkelig overrasket mig. I sæson fire fik Samwell meget selvtillid og han ændrede sig meget på de 10 afsnit. I sæson fem kommer man til at se, hvor fundamentalt det ligger i ham at beskytte Gilli og barnet og ham selv. Han kaster sig virkelig ud i det og i en meget større skala.

Emilia Clarke, spiller Daenerys Targaryen:

- Der er en virkelig stor sæson i vente for Daenerys, nok den største for hende siden sæson 1. Hun skal virkelig ud og kæmpe, og hun har jo mistet sin rådgiver, Ser Jorah Mormont, som hun har forvist, så hun skal stå mere på egne ben. Det kan gå begge veje.

Game of Thrones sæson 5 har i Danmark premiere på HBO Nordic natten mellem den 12. og 13. april.

Newspaq

 

Dagens Gossip