Dette billede af ung mor, der ammer ved dimissionsfest, får nettet til at koge over

Man skulle måske tro, at billeder af ammende mødre efterhånden ikke var noget, der kunne bringe folks virtuelle pis i kog.

Men det er altså lang fra tilfældet.

Et billede af en ung, australsk mor, Jacci Sharkey, som sidder i sit dimissionstøj og ammer sin seks uger gamle søn Alex har i dén grad bragt internetsindene i kog.

LÆS OGSÅ: Facebook fjerner billede af mor, som ammer for tidligt født datter for første gang

Det skriver ABC.

Det australske universitet, University of the Sunshine Coast, har lagt billeted op på deres egen Facebook-side, og på under et døgn har det åbenbart kontroversielle billede fået over 180.000 ‘likes’, næsten 6000 kommentarer, og er blevet delt over 5000 gange.

LÆS OGSÅ: Ammende mor smidt ud af butik: Jeg var vred, frustreret og ked af det

Mange af kommentarerne, som den unge, nyuddannede mor får med sig på vejen, er positive. Men det er langt fra alle. Flere kommenterer, at de ikke bryder sig om billedet, hvor man kan se en del af kvindens bryst, og især mænd har givet Jacci Sharkey seksuelle hentydninger med på vejen.

LÆS OGSÅ: Emilys historie: Derfor ammer jeg ikke min søn

Den unge mor selv tager dog ikke de upassende kommentarer nært. Tværtimod er hun glad for, at billedet har fået så uventet stor opmærksomhed:

- Jeg havde ikke forventet, at det ville blive så vildt. Jeg tænkte, jeg ville blive vildt glad, hvis det fik 100 likes, og så er det bare gået helt amok, siger hun til ABC.

LÆS OGSÅ: Billedgalleri: Kvinder over hele landet viste bryster i protest

Hun lægger især vægt på de mange positive kommentarer, billedet har fået. Og understreger, at det ikke var for at provokere, at billedet blev lagt op på de sociale medier.

- Det var ikke et statement eller noget i den stil. Jeg ville også have sendt billedet til universitet, hvis han sad med en flaske eller en sandwich… Det var bare den kendsgerning, at jeg er en mor, ikke en ammende mor, bare at jeg er en mor, siger Jacci Sharkey.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Post by University of the Sunshine Coast.

 

 

Dagens Gossip