Dette smukke billede gik viralt - men der er meget mere til historien

Da den lille dreng Karson kom sund og rask til verden 21. februar, var far Andrew Hanson ikke bare lykkelig - han var så lettet over at høre sin søns gråd, at han med tårerne strømmende ned ad kinderne gav fødselslægen Bryan Hodges et stort knus.

Andrew og hustruen Amanda Hansons vej til at blive forældre har nemlig været lang og hård. De har været gennem flere fertilitetsbehandlinger, og i 2012 lykkedes det endelig: Amanda var gravid med en lille dreng.

Graviditeten forløb normalt, men da den lille dreng Klayton kom til verdenen i april sidste år, blev lokalet ikke fyldt af barnegråd - kun en larmende stilhed, og pludselig strømmede flere læger til.

Læs også: Bundærlig mor bekender: Hvis jeg havde vidst, hvordan det var at få børn…

Klayton havde fået fostervand og sin egen afføring i lungerne og trak ikke vejret. Lægerne fik genoplivet den lille dreng, men der havde han været uden ilt for længe og blev erklæret hjernedød.

For Andrew og Amanda blev ramt af en ubærlig sorg. Men for læge Bryan Hodges var det også en traumatiserende oplevelse - det var første gang, at han havde mistet et barn, som han hjalp til verden.

Men tre måneder senere sad parret igen i Hodges konsultation. Ganske uventet var Amanda blevet gravid igen.

- Jeg kunne ikke tro det. Vi var stadig begge i sorg, vi var ikke rigtig kommet videre, siger Andrew.

Parret glædede sig over det nye liv, men var samtidig grebet af en dyb angst - hvad hvis de mistede endnu et barn?

Læs også: Video: De var gift i 10 timer: Så ramte tragedien

Heldigvis var der ingen tvivl, da en larmende Karson blev født.

- Da Andy klippede navlestrengen, gav babyen dette kampskrig: Jeg er her, fortæller Bryan Hodges.

- Det var det smukkeste, jeg nogensinde har hørt. Da han kom ud, var det som om, han vidste, at vi havde brug for at høre ham. Doktor Hodges græd og var glad, og jeg gik bare derover og gav ham et stort knus, siger Andrew.

Karson har fået mellemnavnet Klayton til minde om sin bror, som forældrene stadig sørger over. Men den lille ny har hjulpet dem videre.

Kilde: Today.com

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip