Dette tøj ødelægger dit helbred

Lisbeth Madsen, Newsdesk Aller Media

Mange kvinder vælger at ignorere de signaler, som kroppen giver på, at den føler sig generet af, det de har på. Det er nemlig alt for ofte udseendet, der vinder over helbredet og vores velbefindende.

Huffingtonpost.com har samlet et overblik over det tøj og de accessories, der er allerværst for dine led, muskler og dit helbred generelt med rådgivning fra American Chiropractic Association.

Sådan skjuler du dine mindre heldige steder og fremhæver de gode med dit tøj. Se trickene på Femina.dk

En stram bh
Hvis din bh er for stram, så vil den forhindre dig i at udvikle det muskelvæv, som bl.a. skal holde dine bryster oppe. Dermed risikerer du, at dine bryster kommer til at hænge tidligere og mere, end de behøver.

Et stramt bælte
Hvis du bruger et bælte i livet for at skabe en mere taljeret facon, skal du passe på, at det ikke er for stramt. Det vil nemlig klemme på en nerve i maven, som går ned i dine lår, og det kan give smerte, følelsesløshed og prikken i benene.

G-strengstrusser
Med G-strengstrusser er der en større risiko for at overføre bakterier fra din endetarm til skeden, som let kan give infektioner

Stramme jeans
Hvis dine bukser er for stramme, så vil du få en dårlig holdning, hvilket kan påvirke rygsøjlen og give smerter. Derudover er der større risiko for svampeinfektioner i skeden, hvis ikke der er lidt luft.

Tjek modegalleriet med de smukke forårstendenser på Femina.dk

Store, tunge ørenringe
Ud over at store, hængende ørenringe let kan blive fanget i fx tøj eller lignende og lave stor skade på din øreflip, så giver de også en øget risiko for infektion og hængende øreflipper over tid.  

Tung håndtaske med tynde stropper
En tung håndtaske vil påvirke din holdning, så din ene skulder sidder længere oppe end den anden. Det giver en ubalance i din muskulatur, hvilket kan lede til stivhed, hovedpine, nakkesmerter og rygsmerter.

Høje hæle
Både dine knæ, hofter, ankler og fødder bliver påvirket negativt, hvis du går i alt for høje hæle. Der bliver lagt en belastning på disse steder, og måske er du ikke så god til at gå i skoene, så du får en dårlig holdning og lægger pres på steder, som til sidst vil give dig smerter.
 

 

Dagens Gossip