Di Maria forsvarer skuffende præstation mod Iran

Argentinas midtbanespiller Angel Di Maria svarer nu igen på mediernes kritik, efter holdets skuffende præstation i lørdagens 1-0-sejr over Iran ved VM i Brasilien.

Argentinerne formåede i sidste øjeblik at tage sejren, efter scoringen i overtiden blev leveret af FC Barcelona-stjernen Lionel Messi.

- Jeg synes, vi spillede godt. Selvfølgelig spillede vi ikke rigtig godt. Det var tydeligt at se, at Iran spillede med 11 spillere bag bolden, siger Di Maria til AFP.

- Vi forsøgte fra alle sider at komme igennem til afslutninger. Alligevel synes alle åbenbart, at vi spillede dårligt, men det er umuligt at komme forbi sådan en opstilling, forsvarer han.

Messi og holdkammeraterne havde svært ved at klare opgaven mod Irans ultra defensive spil, og iranerne kunne lige så godt have snuppet sejren.

- Vi gør vores bedste her ved VM, hvor vi repræsenterer et helt land. Derfor gør det ondt at høre folk sige, at de ikke kan lide os.

- Derfor er det vigtigt, at vi holder sammen, siger Di Maria, som til daglig spiller for topholdet Real Madrid.

Argentina kan nøjes med uafgjort i den sidste gruppespilskamp mod Nigeria onsdag og alligevel gå videre.

Nigeria har fire point efter to kampe og skal dermed vinde over Argentina for at være sikker på at nå videre til 1/8-finalen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip