Di Matteo afviser hævntørst før Chelsea-kamp

Schalke 04's træner, Roberto Di Matteo, har ingen særlig revanchelyst, når han tirsdag aften står over for sin tidligere klub Chelsea i Champions League-gruppespillet.

Det siger han før kampen i gruppe G, hvor hans tyske klub skal forsøge at tage et stort skridt mod avancement fra gruppespillet.

- Jeg vil personligt bare koncentrere mig om at forsøge at vinde kampen for Schalke, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

Den 44-årige italiener var fra marts 2012 til november samme år manager for Chelsea.

Klubben forfremmede ham fra assistent til midlertidig manager efter fyringen af André Villas-Boas, og i maj 2012 førte Roberto Di Matteo Chelsea til sejr i FA Cuppen og klubbens første triumf i Champions League.

I november 2012 var det imidlertid slut for klubbens tidligere storspiller, som ellers var blevet udstyret med en permanent kontrakt som manager efter Champions League-triumfen.

Alt dette er nu fortid for Roberto Di Matteo, som i sidste måned overtog trænerjobbet i Schalke 04 efter fyringen af Jens Keller.

Italieneren er dog opsat på i hvert fald ikke at tabe til sin tidligere klub.

- Nu har vi Champions League-kampen tirsdag, hvor alt kan ske. Men vi ønsker at få mindst et point ud af kampen, siger Roberto Di Matteo.

Chelsea fører gruppe G med otte point for fire kampe. Schalke 04 er nummer to med fem point. Sporting Lissabon fra Portugal har fire point, mens Maribor fra Slovenien er sidst med tre point.

De to bedste hold i gruppen går videre til 1/8-finalerne.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip