Diætisten svarer: Så sundt er et glas juice

- I forhold til ’6 om dagen’ kan du godt erstatte dit ene stykke frugt med et lille glas juice, men det anbefales selvfølgelig, at du spiser et rigtigt stykke frugt i stedet for pga. fibrene og næringsindholdet – det er vitaminerne i frugten, der gør godt, forklarer diætist Lisa Bolting.

Så let får du ’6 om dagen’ – se mere på SlankeDoktor.dk

Juice og sodavand er lige usundt

Juice bliver skænket flittigt op hver morgen, men det er de færreste, der skænker det en tanke, hvor mange kalorier, de egentlig skyller ned.

- Der er præcis lige meget sukker i juice og en helt almindelig sodavand pr. dl. Juicer har marginalt lidt vitaminer at byde på, men ikke noget, som bidrager til den almindelige sundhed.

- Derfor skal der være en meget god begrundelse for at drikke juice. Det skal være som en nydelse en enkelt gang imellem. Vejer du for meget, så er sukkerfrie drikke godt at erstatte med – altså fx cola light eller lignende, fastslår Lisa Bolting.

Sukker og kalorier i drikkevarer – læs mere på SlankeDoktor.dk

Sluk tørsten i vand

Det kan ikke siges nok: Drik så meget vand som muligt!

- Vand slukker tørsten effektivt og indeholder ikke sukker, alkohol eller fedt. Dansk drikkevand hører til det bedste i verden. Drikkevand fra hanen er billigt, rent og bidrager med mineraler som kalcium og magnesium.

- Der skal dog dagligt gerne lidt mælk til – max ½ liter, siger Lisa Bolting.

Af Redaktionen, SlankeDoktor.dk/Newsdesk  Aller Media

 

Dagens Gossip