Diane Keaton hader at se sig selv i spejlet

Skrevet af Aller Media

01/05/2014

Dagens topnyheder

Det kan godt være, at den 68-årige Diane Keaton er en af verdens mest anerkendte stilikoner, men det er ikke ensbetydende med, at hun altid selv er tilfreds med sit udseende.

Se stjernerne, der siger nej til plastikkirurgi i galleriet på ELLE.dk

I sin anden selvbiografi med titlen Let’s Just Say It Wasn’t Pretty, blander skuespilleren personlige anekdoter med sine tanker om skønhed, og hvordan det har formet hende.

- Folk sagde aldrig til mig, at jeg var køn, da jeg var barn. De sagde, at det, jeg havde på, var pænt, siger Diane Keaton  til People magazine.

Plastikkirurgi er for sent

Hun lærte dog hurtigt at skabe en betagende personlighed til trods for sine fejl. I dag mener hun dog, at det bliver værre og værre at se sig selv i spejlet.

- Det er bare håbløst! Jeg burde strække det her ud, hive det alt sammen op. Men jeg tror, at det er for sent, siger skuespilleren.

Diane Keaton, der er enlig mor til to børn, den 18-årige datter Dexter og 13-årige Duke, fortæller desuden, at plastikkirurgi var et tabu, da hun voksede op.

- Det var skrækkeligt – du var ikke ægte. Nu tror jeg ikke et sekund på det, siger hun.

Diane Keaton trykker kartoffelnæsen

Selv om Annie Hall-skuespilleren vedkender, at hun ikke selv har fået lavet noget, når det gælder kosmetiske operationer, så indrømmer hun dog, at hun bliver hjulpet lidt i forbindelse med sine filmroller med lyssætning og farvelægning.

Til trods for det faktum, at hun stadig får store hovedroller, selv om hun snart er 70, så kæmper selv hun dog med usikkerhed.

- Jeg kunne se mig i bilspejlet og prøve at trykke min kartoffelnæse ned. Det gør jeg stadig – der sker ikke en skid, siger hun.

Se hvordan du stjæler Diane Keatons stil i galleriet på ELLE.dk

Til trods for det, så har Diane Keaton dog haft forhold med stribevis af Hollywoodstjerner som Woody Allen, Warren Beatty og Al Pacino men er aldrig blevet gift.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk Aller Media.