Diddy slipper for sigtelser i voldssag

Hvis man overfalder en mand med en kettleball, kunne man tro, at det ville føre til straf.

Men sådan gik det ikke for raplegenden Diddy, som går under det borgerlige navn Sean Combs.

Hiphopperen blev i sidste måned sigtet for at overfalde sin søns fodboldtræner med en kettleball, som i denne sammenhæng anses for at være et dødeligt våben. 

Diddys søn spiller amerikansk fodbold for holdet Bruins på universitet Ascotas i Californien, hvor musikeren ofte heppede på fra sidelinjen.

Ifølge TMZ skulle fodboldtræneren have råbt af Diddys søn. Men det skulle han ikke have gjort, for det ledte til et voldsomt sammenstød. Selvom ingen kom til skade, blev den 45-årige Diddy arresteret med det samme og anbragt i områdets fængsel.

Den Grammy-vindende Diddy blev arresteret for tre forhold, heriblandt overfald med et dødeligt våben og trusler.

Men nu er sigtelserne frafaldet, og rapperen er fri til at tage tilbage til sidelinjen og heppe på sin søn. Det bekræfter Ricardo Santiago, talsmand for Los Angeles statsadvokat, til magasinet People torsdag. 

- Sagen blev sendt videre til Los Angeles anklagekontor, men der er ikke belæg for yderligere sigtelser, skrev Santiago i en mail til People.

Diddys talsmand udsendte torsdag en pressemeddelelse, hvor det fremgik, at musikeren var lettet over udfaldet, da han ikke mente, at der var nogen sag. 

- Alt, hvad Sean Combs, har gjort har udelukkende, har været i selvforsvar for at beskytte sin søn og sig selv, skriver talsmanden. 

Rapstjernen har tidligere været i kontakt med politiet, blandt andet på grund af ulovlig våbenbesiddelse.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip