Direktør stopper i Viborg HK efter et år

Håndboldklubben Viborg HK skal have ny direktør igen.

Mandag meddeler selskabet bag klubben, Viborg HK A/S, at Jan Buhr stopper i jobbet med udgangen af oktober. Meldingen kommer i en fondsbørsmeddelelse.

Jan Buhr har sagt op efter blot et år i det job, han blev udpeget til i september sidste år som afløser for Peter Cassøe.

I en pressemeddelelse kalder Jan Buhr de 11 år i Viborg for "fantastiske og overordentligt spændende". Før det ene år som direktør var han ansat i klubben som sælger og salgschef.

- Viborg HK er blevet en livsstil for mig, og klubben fylder efterhånden så meget, at der på det seneste ikke har været plads til andet i mit hoved.

- Livsstilen har udviklet sig til en livsstilssygdom, og det kan jeg ikke byde hverken mig selv eller min familie, så nu er tiden kommet til at søge nye udfordringer, og jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden byder.

Jan Buhr fortryder ikke, at han sagde ja til jobbet som direktør.

- Tværtimod er jeg sikker på, at jeg på et tidspunkt ville have fortrudt, hvis jeg havde sagt nej tak. Men der skal heller ikke være tvivl om, at opgaven har vist sig at være en anden, end jeg og bestyrelsen have forestillet os.

- Sportsligt har det været helt fantastisk, men på stort set alle andre parametre har det været én lang omstillingsopgave for virksomheden Viborg HK A/S.

Bestyrelsesformand Ove Kloch beklager opsigelsen fra Jan Buhr, men han takker for indsatsen og ønsker sin afgående direktør held og lykke.

- Nu igangsætter selskabet en ansættelsesproces for en ny administrerende direktør med den rette profil til at opfylde de økonomiske og sportslige mål, der er sat, siger Ove Kloch.

Viborg HK blev mestre i kvindehåndbold i den forgangne sæson. Den nye sæson er på trapperne, faktisk begynder den for Viborg HK's vedkommende tirsdag aften.

Viborg møder HC Odense hjemme klokken 19.30 i sæsonåbneren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip