Disse madvarer gør dig yngre at se på

Det behøver ikke være så omstændigt at passe godt på din hud og få så frisk og klar en hud og fremtoning som muligt, faktisk så er der nogle helt essentielle og almindelige madvarer, der kan gøre underværker for din dig. Woman’sDay.com har her listet et par af de allerbedste.

Spis Havregrød
Vi ved alle sammen, at havregrød er noget af det allerbedste at spise om morgenen. Havregrød er proppet med aminosyrer og E-vitamin, der plejer din hud, bekæmper solskader og bremser de frie radikaler, der er en af de store syndere, når det kommer til ældning af huden, siger dermatolog Gervaise Gerstner fra New York.

Her er den bedste kost for din hud 

Drik kaffe
Kaffe dels stimulerer og får dels dine blodårer til at trække sig sammen, det giver med det samme din hud en mere jævn fremtoning. Så drik en kop kaffe eller to inden du skal noget vigtigt. Kaffe er både sundt og altså godt for huden.

Husk mozzarella osten
Hvide tænder kan få dit ansigt til at se flere år yngre ud. Mad med et højt kalciumniveau, som for eksempel mozzarellaost, beskytter og styrker emaljen på dine tænder. Frugt, der får dig til at producere meget spyt er også godt, da det hjælper med at bekæmpe bakterier, der kan lægge sig på tænderne og misfarve dem.

Sådan gør du det – snupper genvejen til en yngre hud

Fyld dig med grapefrugt
Grapefrugt, og citrusfrugter, er fyldt med C-vitamin, der fremmer væksten af collagen, der i det lange løb hjælper din hud mod at blive slap. Så spis masser af dem her i sommertiden, hvor de smager bedre end noget andet tidspunkt på året.

Valnødder
Valnødder er en vigtig kilde til Omega-3-fedtsyrer, de hjælper med at forøge fugtniveauet i din hud og forhindre rynker. Spis dem alene eller i salater, de smager godt og er møgsunde .

Cecilie Wenstrup, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip