Disse særlige kvaliteter ved en kvinde gør, at du aldrig må slippe hende

Guderne skal vide, at datingverden er lidt af jungle. Så når du har fundet kærligheden, må du gøre, hvad der står i din magt for at passe på den.

elitedaily.com skriver bloggeren Paul Hudson om 12 kvaliteter, som kvinder har, der gør, at du aldrig må slippe dem. Desværre blev vi på Dagens.dk enige om, at langt de fleste punkter var noget chauvinistisk bavl.

- Når en kvinde elsker dig, elsker hun dig med hele sin sjæl. Det er ikke den samme slags kærlighed, som mænd oplever - mænd er og har altid været mere egocentriske end kvinder, skriver han blandt andet.

Læs også: Derfor kan kvinder ikke få nok af ‘bad boys’

Han påstår også mere eller mindre, at kun kvinder, der brændende ønsker at få børn, er værd at samle på. Men der er jo masser af dejlige kvinder derude, der endnu ikke ved, om de vil have børn - eller som ved, at de hellere vil være fri.

Efter at have læst blogindlægget, der mest af alt lød, som om det var skrevet i 1950'erne, besluttede vi at lave en liste, over de kvaliteter, vi mener er vigtige:

Hun viser dig tillid
Du bliver ikke bombarderet med sms’er, når du er ude med drengene - hun stoler nemlig på, at du ikke er utro, så snart muligheden byder sig. Og du lever selvfølgelig op til denne tillid.

Læs også: 10 mænd beskriver øjeblikket, hvor de vidste, at de havde fundet den eneste ene

Hun passer på dig
Når du er splattet ud på sofaen med tunge tømmermænd, straffer hun dig ikke ved at tvinge dg til at støvsuge eller slå græs. Hun sørger for hovedpinepiller og junkfood. Og du gør naturligvis det samme, når det er hende, der er ramt, ikke?

Hun bliver ikke tøsefornærmet
Selvfølgelig, hvis du er et røvhul, har hun al ret til at blive sur. Men en kvinde, der er værd at holde på, bliver ikke tøsefornærmet, hvis du smiler til andre kvinder eller tager mere end to minutter om at svare en sms.

Læs også: Derfor dør ældre ægtepar med kort tids mellemrum

Hun støtter dig
Går det skidt på jobbet, er du blevet uvenner med en kammerat, eller er du bare stresset, står hun klar med et kram. Hun lytter til dine bekymringer og giver konstruktiv feedback. Hun hverken tromler dig ned eller taler dig efter munden - hun vil bare gerne hjælpe dig.

Hun får dig til at slappe af
Du kan være dig selv og være helt afslappet i hendes selskab. Hvis hjemme er der, hvor hun er, er hun værd at holde på.

Læs også: Fire tegn, der ødelægger dit parforhold

Hun elsker dig
Kærlighed gør stærk, og kan du mærke, at hun virkelig elsker dig og vil gå gennem ild og vand for dig, er det som om, at du bliver fem centimeter højere og kan møde verden med oprejst pande.

Du elsker hende
Men den eneste af alle disse ting, der betyder noget er, om du virkelig elsker hende. Gør du det, kan hun være tyk eller tynd, sporty eller tv-narkoman, klog eller naiv - I skal nok få det til at fungere.

Hvilke kvaliteter synes du, der skal til, for at en kvinde - eller en mand - er værd at holde på? Del det med os i kommentarfeltet!