Disse uvaner slår dit forhold ihjel

Man kunne håbe, at kærlighed var nok til at holde liv i et forhold. Men sandheden er desværre, at vi alle har små uvaner, som måske virker uskyldige, men som kan ende med at føre til skænderier og tillidsbrud.

thoughtcatalog.com deler bloggeren Ayn Bernos nogle af de største forholdsdræbere.

Du snager
Du bilder dig måske ind, at hvis din kæreste ikke har ngoet at skjule, kan han vel helle rikke have noget i mod, at du læser hans sms'er. Men stop dig selv. Du fodrer din angst og begynder at overanalysere de mindste ting. Stol i stedet på din partner.

Læs også: Her er kuren mod for tidlig sædafgang

Du har urealistiske forventninger
Alt fra romantiske komedier til porno giver dig et helt skævt billede af, hvad der ok at forvente af din partner. Forvent ikke, at han henter dig på arbejde i en hestevogn dækket af rosenblade, inden han overrasker dig med en rejse til Bali. Hold forventningerne på et plan, hvor han har en ærlig chance for at følge med.

Du holder regnskab
Når du gør noget godt for din kæreste, så gør det ud af kærlighed. Gør det ikke kun fordi, at du forventer at få noget igen. Holder du regnskab over, hvem der "skylder", er du på et skråplan. Dette gælder ikke kun de romantiske ting, men også i skænderier. Når skænderiet er overstået, er der ingen grund til at bringe det op, næste gang, der er noget galt.

Læs også: Derfor praler folk med lavt selvværd mere på Facebook

Du klistrer
Husk at du ikke behøver sidde klistret til din kæreste 24 timer i døgnet. Han er forelsket i dig for den, du er. Bliv ved med at være din egen, og ikke bare hans påhæng.

Du deler for meget på sociale medier
Nogle mennesker kommer let til at dele lidt for meget af deres forhold med Facebook. Du kender sikkert typen, der deler en sur smiley, eller skriver "Ih, hvor jeg hader at skændes" på Facebook. Har du noget at sige om dit forhold, så sig det til din kæreste - anisgt til ansigt.

 

Dagens Gossip