Ditte Ylva har sat danseskoene - Røg ud af Vild med Dans

Finalen i Vild med dans nærmer sig med hastige skridt, og fredag aften måtte endnu et par forlade det populære tv-show.

Det blev sidste dans for skuespillerinden Ditte Ylva og hendes partner, Morten Kjeldgaard, der dermed endte på en fjerdeplads i konkurrencen. 

Der var drama på dansegulvet, da skuespiller Johannes Nymark og hans partner, Claudia Rex, røg i omdans. Parret har ellers været i kridthuset hos dommerne, men da seernes stemmer var talt, måtte de tage deres første svingom i omdansen mod Ditte Ylva og Morten Kjeldgaard.

Fredag aften blev der danset henholdsvis wienervals og rumba af parrene, og her var det vejrpigen Sara Maria Franch-Mærkedahl og partneren Silas Holst, der fik de flotteste dommerkommentarer.

- Du har udviklet en hurtighed i dine fødder, sagde dommer Anne Laxholm til Sara Maria Franch-Mærkedahl, der af dommer Nikolaj Hübbe blev kaldt et "unikum på et dansegulv".

Alle parrene var desuden på gulvet i en argentinsk tango.

Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst strøg direkte videre til semifinalen sammen med eksminister Astrid Krag og hendes partner, Thomas Evers Poulsen.

Finalen i Vild med dans bliver afholdt den 28. november i Horsens.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip