Djokovic tromler Nadal og vinder China Open igen

Skrevet af admin

11/10/2015

Dagens topnyheder

Havde man håbet på spænding og en lige kamp, så kiggede man forgæves, da finalen ved China Open i tennis søndag blev spillet.

Her stod spanske Rafael Nadal ansigt til ansigt med verdensetteren Novak Djokovic, og serberen gav aldrig ved dørene i en finale, som han vandt overbevisende med 6-2, 6-2.

Med søndagens sejr nåede Djokovic op på sin sjette China Open-titel, da han også vandt turneringen i 2009, 2010, 2012, 2013 og 2014.

Sejren i Beijing betyder, at Djokovic i øjeblikket har krammet på Nadal. Djokovic har nu vundet syv af de to spilleres seneste otte opgør.

Djokovic og Nadal har i alt mødt hinanden 45 gange, og her kan Nadal dog stadig lune sig lidt ved, at han har hentet 23 sejre i den statistik mod Djokovic' 22 sejre.

Nadal har kæmpet for at finde formen og komme sig over skader i denne sæson, og han var igen uheldig og måtte efterses af en læge tidligt i andet sæt, da han fik problemer med den ene ankel.

Nadal valgte dog at fortsætte, selv om han var mærket af problemerne i resten af kampen. På dette tidspunkt var Djokovic for længst i kontrol efter at have vundet første sæt på 41 minutter.

Novak Djokovic har aldrig tabt en kamp i China Open og har hentet 29 sejre i træk i turneringen.

Den 28-årige verdensetter har i alt vundet 56 turneringer i karrieren - de otte er hentet i denne sæson og indeholder også sejrene i Australian Open, Wimbledon og US Open.

/ritzau/