DMI melder ud: 25 grader på vej

03/06/2023 08:22

Henrik R

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Der er en massiv varme på vej.

Mest læste i dag

DMI rapporterer, at en højtryksryg, der ligger stille nordvest for De Britiske Øer, leverer fortsat tørt og stabilt vejr til Sydskandinavien, herunder også Danmark.

Den kommende uge lover dagtemperaturer på op til 25 grader med en del solskin.

Søndagen vil være tør, og mens dagen starter med enkelte skyer, kan vi forvente en del sol senere på dagen. Temperaturerne vil variere mellem 18 og 23 grader, dog køligere ved kyster med pålandsvind. Vinden forventes at være svag til jævn og primært komme fra vestlige retninger.

I starten af ugen, fra mandag til onsdag, vil vejret fortsætte med at være tørt med en del solskin. Dagtemperaturerne vil ligge mellem 18 og 23 grader, igen køligere ved kyster med pålandsvind. Nattetemperaturerne vil variere mellem 5 og 12 grader, og vinden vil generelt være svag til jævn fra mest vestlige og sydvestlige retninger.

Onsdag markerer starten på et varmere vejr, hvor dagtemperaturerne forventes at nå op til 25 grader, dog vil det være køligere ved Vestkysten. Vejret forbliver tørt med en god portion solskin, og nattetemperaturerne vil være mellem 7 og 12 grader.

Torsdag fortsætter trenden med tørt og solrigt vejr, med dagtemperaturer mellem 20 og 25 grader. Fredag og lørdag lover at bibeholde denne varmebølge, hvor vejrforholdene forbliver stort set uændrede.

Højtryksryggen bringer med sig en længere periode med høje temperaturer og tørt vejr, en ideel kombination for de mange danskere, der ønsker at nyde det gode sommervejr i det fri. Med flere dage i streg med temperaturer omkring de 25 grader, er det sikkert at sige, at sommeren er kommet til Danmark. Det er tid til at finde solcremen frem, nyde solskinnet og de lange lyse dage.