Dna på stikkontakt fælder erfaren rocker i jysk narkosag

En rocker fra Hells Angels er blevet idømt fængsel i otte år i en sag om en stor portion narkotika, som lå gemt i et havehus i Nørre Vissing ved Skanderborg.

Samtidig blev en 22-årig mand, der boede til leje på ejendommen, hvor havehuset ligger, frifundet for at have noget med en store portion narko at gøre.

Blandt andet dna-spor er indgået i de beviser, som er blevet fremlagt i sagen ved Retten i Horsens.

Den 58-årige Jimmy Fabricius Wikke har modtaget dommen, oplyser anklagemyndigheden.

Det var i april, at den erfarne rocker blev anholdt på sin bopæl i Bylderup Bov af betjente fra specialgruppen Task Force Vest.

De sigtede ham for at være ansvarlig for de 12,7 kilo amfetamin, som lå gemt under en lem i havehusets gulv.

Afsløringen af narkoen skete tilbage i december, men først efter nogle måneder blev den 58-årige HA-rocker altså anholdt.

Og i sidste uge er sagen blevet afgjort efter to dage i retten.

- Vi har afhørt vidner, afspillet telefonaflytninger og fremlagt dna-beviser, oplyser anklageren i straffesagen, advokaturchef Birgit Nielsen, til Ritzau.

Dna-spor blev blandt andet fundet på en stikkontakt i havehuset, og det var med til at bevise, at han havde været til stede.

Under retsmøder i Horsens nægtede den 58-årige sig skyldig, men han har altså valgt ikke at anke dommen.

En 22-årig mand, der ikke er medlem af Hells Angels, var også tiltalt i sagen.

- Men han blev frifundet i forholdet om de 12,7 kilo amfetamin og blev alene dømt for besiddelse af 400 gram hash, siger mandens forsvarer, Berit Ernst, til Ritzau.

Flere gange i løbet af året har efterforskninger udført af Task Force Vest ført til, at medlemmer af Hells Angels er blevet anholdt og varetægtsfængslet for narkotika.

I sommer forklarede specialgruppens leder det på denne måde:

- Vi har målrettede og strategiske efterforskninger, og vi går efter de tunge spillere - dem, der har den afgørende indflydelse, sagde Brian Voss Olsen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip