Dobbelt Voice-vinder: Jeg bøjer mig i støvet

En smule kæphøjhed er vel på sin plads, hvis man som den danske sanger Joey Moe netop har vundet sangkonkurrencen Voice Junior for anden gang i træk.

Men hos den 29-årige R'n'B-kunstner er der ingen selvforherligelse at spore. Han giver al æren til sin deltager, den 14-årige Aland.

Allerede inden finaleshowet gik i gang lørdag proklamere den erfarne coach sin kærlighed og respekt til sin unge deltager på det sociale medie Facebook.

- Kære Aland, hvor har du dog taget mit hjerte med din skønne personlighed og dine faglige kompetencer.

- Jeg er simpelthen så betaget af, hvordan du som 14-årig kan levere fuldstændig, som havde du været i branchen i 20 år, og samtidig hvile i et uslebent drengesind, skriver Joey Moe på sin facebookprofil.

- Du indeholder 2 af de vigtigste ingredienser for at nå helt ud i stuerne med din musik. Nemlig dit uundgåelige talent, og din store velopdragne ydmyghed. Du har vundet mit hjerte, og jeg er beæret over at kunne dele mikrofonen med dig i aften.

Sådan skrev Joey Moe før finaleshowet lørdag, hvor den 14-årige Aland fra Fredericia altså også sang sig direkte ind i seernes hjerter.

Med deres sms-stemmer gjorde seerne nemlig Aland til vinder af anden sæson af Voice Junior.

I finalen var Aland oppe i mod 13-årige Sophie og hendes coach Oh Land samt 12-årige Isabella, der havde sangeren Wafande som coach.

TV2 lancerede ungdomsudgaven af sangkonkurrencen Voice i foråret 2014, hvor Joey Moe ligeledes vandt med sin deltager, den 13-årige Melina fra Nærum.

Se Joey Moes eget billede af sig selv sammen med sin deltager Aland her: https://www.facebook.com/joeymoedk/photos/a.67940244990.19203.5819458499... & theater

Newspaq

 

Dagens Gossip